Forum voor Democratie (FVD) doet mee met een lijst in de hoofdstad Amsterdam. In 2018 op 21 maart zijn er in Nederland gemeenteraadsverkiezingen en in Amsterdam heeft het FVD genoeg kandidaten gevonden om een lijst te vullen. Lijsttrekker is de bekende journaliste Annabel Nanninga, daarnaast is bekend gemaakt dat bestuurder van de jongerenafdeling Yernaz Ramautarsing en voormalig VVD-Kamerlid Anton van Schijndel bovenaan de lijst komen. De patriottische partij hoopt op tenminste 6 zetels.

De hoofdstad is vanaf de jaren zeventig bolwerk van links-liberale politiek en heeft anders dan grote steden als Den Haag en Rotterdam geen Nederlandsgezinde partij in de gemeenteraad zetelen. Dit is iets wat de FVD ziet en men wil dan ook ‘de noodzakelijke veranderingen in Amsterdam afdwingen.’ Correct is de analyse dat de PvdA de politiek in de hoofdstad al tijden domineert. Hoewel D’66 nu de grootste is in Amsterdam, zijn wel de ambtenarij, onderwijs, politie en woningbouw in handen van de PvdA.

FVD gaat met de volgende verkiezingsthema’s naar de stembus;

Betaalbare woningen voor de middenklasse

Afschaffen erfpacht

Amsterdammers zélf hun burgemeester laten kiezen

Terugdringen islamisering

Draaideur criminelen nu echt keihard aanpakken

Vrije schoolkeuze terug

Lijsttrekker is aldus de in Amsterdam geboren Annabel Nanninga, ze maakte de afgelopen jaren furore als messcherpe columnist, met vooral kritiek op de voortschrijdende islamisering van Nederland. Ze laat in een uitgebreid artikel bij haar werkgever TPO weten waarom ze hiervoor kiest;

Maar toch, maar toch. Ik zette mijn eigen effectiviteit af tegen de realiteit in de wereld, in Nederland en in mijn geboortestad Amsterdam en trok allengs somberder conclusies. Vingers op zere plekken leggen en hard doorduwen is fijn, maar – wie zal het zeggen, is het de leeftijd, een vrouwelijk instinct of voortschrijdend inzicht – een rotte plek uitsnijden of een koele hand op een kwetsuur leggen zou ook weleens mooi zijn. Aanpakken, in plaats van aanwijzen. Iets doen in plaats van iets vinden.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

2 reacties op “FVD doet mee met gemeenteraadsverkiezingen Amsterdam”

 1. Frederik Van der Linden

  Zeer zeker heeft Dhr Vreeswijk gelijk, maar dit mag geen reden meer zijn om alles op zijn beloop te laten. Trouwens ellende komt er sowieso.

 2. Vreeswyk W.T.h.E

  Geachte,

  De bewuste lijsttrekker en kandidaten kunnen een hoop ellende verwachten, zie mijn analyse.

  Met vriendelijke groet

  Wim Vreeswijk oud-gemeenteraadslid en Statenlid.

Trending

%d