Daar zijn gewoon geen woorden voor. De Franse staat sponsorde het uitschot dat hun eigen kinderen uitmoordde. Hopelijk liggen er bij de ‘Caisse d’allocations familiales’ (Caf), de verantwoordelijke instantie voor die uitbetalingen, enkele ontslagbrieven klaar. Liefst voor grove fouten en nalatigheden, zodat ze zélf na hun ontslag ook geen uitkering kunnen verwerven.

Twee van de gruwelmoordenaars van de Bataclan trokken, wanneer ze in Syrië al mensen aan het onthoofden waren, elk jaarlijks 12.000 euro aan sociale uitkeringen. TWAALFDUIZEND EURO!

De feiten:

  • Salim Benghalem, de beul van Islamitische Staat en brein achter de aanslagen op Hypercasher en Charlie Hebdo in Parijs, kreeg tijdens zijn verblijf in Syrië jaarlijks 12.485 euro aan sociale uitkeringen toegestopt.
  • Ismaël Mostefaï, één van de moordenaars van de Bataclan, kreeg elke maand 290€ op zijn rekening gestort. Deze betalingen gingen gewoon door wanneer hij – voor de camera dan nog! – rechtstreeks een hulpeloze man de keel oversneed.
  • Laatste voorbeeld is Jean-Michel Clain, een christen rapper uit Toulouse, die zich tot de islam bekeerde en de naam ‘Abdelwahid’ overnam. Hij en zijn oudere broer, Fabien, waren de organisatoren van de aanslagen van 13 november. Het was ook dat duo dat de aanslagen later opeiste: Omar (Fabien) sprak de woorden uit, Abdelwahid (Jean-Michel) zorgde voor de dierlijke, islamitische, achtergrondgezangen. ‘Abdelwahid’ zag zijn rekening jaarlijks met 11.095€ aangevet.

Geschat wordt dat ¼ van de jihadisten op die manier gesponsord werden. Er waren telkens signalen van de veiligheidsdiensten nodig, vooraleer de uitbetalingsinstelling, de de kranen dichtdraaide. Familieleden en vrienden van de slachtoffers zullen dat met plezier vernemen. Zelfs de Franse commerciële zender TF1, politiekcorrect tot in de kist, spreekt van schande.

Misschien moeten we ook eens laten nagaan hoe het hier zit met de ‘Syriëstrijders’ en hun uitkeringen …

mva.jpg
Omar en Abdelwahid trokken centjes van de Franse staat terwijl ze terreur voorbereidden tegen diezelfde Franse staat… En ze waren lang niet de enigen!

beg.png

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

8 reacties op “12.000 euro dopgeld tijdens verblijf in Syrië voor daders van moslimterreur in Frankrijk”

  1. Moetn wij DAARTOE zoveel belastingen betalen ? FOERT !

  2. Frederik Van der Linden

    Hoelang nog ? vraag hier Marlies. Nog lang. Ik vis in mijn buurt en grote omgeving naar een trendbreuk. Dikwijls vang ik bot en krijg het antwoord dat het hier goed om leven is. Het kan alléén veranderen als er nog wat meer ‘storingen’ komen. Turken en marokkanen die burgemeester worden enz. Dan is het te laat natuurlijk maar dan wij kunnen eindelijk “werktuigen” ter hand nemen om alles terug te veranderen.

  3. De Islam in Europa is een verrijking, inderdaad, een verrijking voor de Islam ! (Merci Rood Groen, we zullen het nooit vergeten)


    https://polldaddy.com/js/rating/rating.js

  4. ja in belgie is dat ook zo de hard werkende afnemen voor de dieven van het bestuur en de buitenlanders !


    https://polldaddy.com/js/rating/rating.js

  5. In België is het waarschijnlijk nog hallucinanter. Maar die potjes worden rood/oranje/groen gedekt natuurlijk.


    https://polldaddy.com/js/rating/rating.js

  6. Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
    Absolute waanzin en misdadigheid door de overheid. WIENS geld is dit? UW belastinggeld – het geld waarvoor U werkt. HOELANG NOG?


    https://polldaddy.com/js/rating/rating.js

  7. Hier is maar een woord voor nodig ” WALGGELIJK “


    https://polldaddy.com/js/rating/rating.js

Trending

Ontdek meer van ReactNieuws

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder

Ontdek meer van ReactNieuws

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Continue reading