In de aanloop naar de november en december vieringen van het Sinterklaasfeest worden er door extreemlinkse organisaties agressieve acties gevoerd om de traditionele vieringen van het feest te verzieken. Vandaag moest een winkelcentrum in Bovenkarspel melden dat men de grote spandoeken met daarop afbeeldingen van Zwarte Piet heeft verwijderd, maar Zwarte Piet zelf in ere laat. Met het weghalen van de spandoeken gaat men overstag, omdat men talloze berichten en dreigementen heeft ontvangen en hiermee hoopt dat dit zal stoppen.

Het is extreemlinks duidelijk niet te doen om mensen te overtuigen van een hun opvatting als zou Zwarte Piet een racistische verschijning zijn. Men is blijkbaar alwetend en probeert middels agressieve acties en drammerige verschijningen in het nieuws deze opvatting aan de rest van Nederland op te dringen. Duidelijke uitingen hiervan zijn de acties waarbij activisten langs supermarkten gaan, om daar chocolade-pieten figuren te vernielen en dit dan vervolgens op de sociale media delen.

Eerder deze maand ontspoorde een discussie over Zwarte Piet in een vechtpartij toen rechtse activisten aan een debat wilde meedoen over dit onderwerp. Met ijzeren staven vielen extreemlinkse activisten toen mensen aan die zich voorstander toonden van het traditionele Sinterklaasfeest. Uit talloze peilingen doorheen de jaren blijkt echter dat een overgroot deel van de Nederlanders Zwarte Piet als onderdeel van het feest verkiest, dit kan verklaren waarom extreemlinks steeds agressiever aan het worden is.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

7 reacties op “Intimidatie en dreigementen vanwege Nederlandse Zwarte Piet”

  1. Die linksen worden steeds extremer, in een opvoedingskamp ermee!


    https://polldaddy.com/js/rating/rating.js

  2. Ik merk dat in de reclame boekjes voor Sinterklaas (speelgoed) wel afbeeldingen staan van de Sint, maar zwarte Piet is (meestal) compleet afwezig.

  3. Het begint er op te lijken dan het Rationeel denken in Nederland verdwijnt! Met de groeiende “cultuurverrijking” wordt namelijk de Primitieve denkwijze steeds meer overgenomen!


    https://polldaddy.com/js/rating/rating.js

  4. 6% is tegen zwarte Piet
    11% heeft geen mening
    83% is voor zwarte Piet
    Nederland is een democratie
    Dus einde discussie


    https://polldaddy.com/js/rating/rating.js

  5. Extreem link hater

    Die extreemlinkse die dit doen waren vroeger haantje de voorste bij sinterklaas dus ga ff lekker met de extreemlinkse poppen spelen en laat de traditie heel


    https://polldaddy.com/js/rating/rating.js

  6. […] via Intimidatie en dreigementen vanwege Nederlandse Zwarte Piet — REACT […]

  7. Met ijzeren staven … van wie zouden ze dat afgekeken hebben?
    Anderzijds een zwarte of bruine Sinterklaas en een witte Piet zou ook niet mogen, want daarmee zou men moeten toegeven dat zwarte of bruine mensen ooit (blanke) slaven hielden en dat is toch niet politiek correct =(gezien in een Oxfam winkel – geachte Oxfam leden, opletten dus met jullie ideologische prietpraatjes)

Trending

Ontdek meer van ReactNieuws

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder

Ontdek meer van ReactNieuws

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Continue reading