Vandaag start in Poitiers – Karel Martel zal verheugd toekijken – het proces tegen 5 jonge mannen van Génération Identitaire. Ze moeten zich verantwoorden voor feiten van 5 jaar geleden. Velen onder ons zullen zich nog herinneren hoe een zeventigtal militanten van Génération Identitaire succesvol het dak van een moskee in Poitiers bezetten. Daarmee wilden ze de ongecontroleerde vreemdelingenpolitiek en de  islamisering van Frankrijk aan de kaak stellen. De actie vond toen veel weerklank in de leugenmedia.

Na deze onschuldige actie vond het parket het nodig om deze jongeren te vervolgen. Ook l’Union des organisations islamiques de France (UOIF), gelinkt aan de terroristische Moslimbroeders van Egypte en Saoedi-Arabië, diende klacht in. Volgens Mter. Frédéric Pichon, de briljante strafpleiter uit Parijs, die de mannen gaat verdedigen, verloor het parket van Poitiers de pedalen bij de opstart van de procedure. Meester Pichon spreekt zelfs van surrealisme. Alsof het zware misdadigers betrof, kregen de beklaagden het verbod opgelegd om het departement te verlaten en deelnemen aan een nieuwe actie van GI zou de onmiddellijke aanhouding betekend hebben. Voor de raadkamer was meester Pichon er wel in geslaagd om deze waanzinnige maatregelen teniet te doen. “Maar“, zo zegt hij: “het parket heeft er alles aan gedaan om die ondernemende, moedige, jongeren te intimideren.”

gip3.jpg

Wat riskeren ze? In het slechtste geval een gevangenisstraf van 5 jaar, al dan niet met uitstel en een geldboete van 45.000 euro. Maar zover zal het wellicht niet komen, volgens Pichon. “Maar men weet nooit“, zegt hij erbij.

Meester Frédéric Pichon, die ook regelmatig pleit voor nationalistische verenigingen zoals Riposte Laïque, Résistance républicaine en een aantal rechtse tijdschriften, formuleert het al volgt: “Ze doen er alles aan om nationalisten het zwijgen op te leggen. Ze zijn als de dood wanneer identitairen de vinger op de stinkende wonde leggen. Amalgamen en zaken bij naam noemen, is bijna altijd strafbaar.”

Op de vraag of Pichon nog vertrouwen heeft in de Franse justitie, antwoordde hij: “Wanneer ik twintig jaar geleden mijn eed als jong advocaat aflegde, vertelde een oudere collega – een  oud weerstander, afkomstig uit Corsica – het volgende: ‘Alleen imbecielen hebben onvoorwaardelijk vertrouwen in het gerecht van hun land!’ Moet ik daar iets aan toevoegen?”

Laat ons duimen voor deze helden van Génération Identitaire.

gip1.jpg

gip2.jpg

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

2 reacties op “5 militanten Génération Identitaire vandaag voor de rechtbank voor actie van 5 jaar geleden”

  1. Het is maar wat je hilarisch noemt. Zielig, maar ook bedreigend voor vrijheid van meningsuiting.
    Links heeft nooit iets gezien in een vrij debat of vrijheid van meningsuiting. Links ziet meer in overschreeuwen danwel fysiek geweld. Dat is altijd al zo geweest. Facistisch, totalitair en volkomen onwillig om ook maar iemand met een andere mening aan te horen. Wat zo jammer is, is dat die gillende bende het vaak/meestal voor elkaar krijgt om de andere kant het zwijgen op te leggen.


    https://polldaddy.com/js/rating/rating.js

  2. Hier een goeie video. Richard Spencer, Mike Enoch en Eli Mosley van de Alt-right spreken in een universiteit (Florida denk ik). Begint na ongeveer 5 minuten.

    De gillende en roepende marxistische kleuters zijn hilarisch. :)

Trending

Ontdek meer van ReactNieuws

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder

Ontdek meer van ReactNieuws

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Continue reading