Potentiële moslimterroristen schaduwen is een job voor de politiediensten, maar blijkbaar niet in de weekends of tijdens de vakanties. Dat – en meer – staat te lezen in het vernietigende verdict nu het onderzoek is afgelopen naar het hoe en het waarom van de moordende vrachtwagenrit van moslimmallerd Anis Amri in Berlijn vorig jaar. 12 mensen werden platgereden door Amri “en de verantwoordelijkheid daarvoor ligt bijna volledig bij de bevoegde instanties!” Jazeker, speciaal onderzoeker Bruno Jost schreef een 72-pagina dik rapport waaruit blijkt dat politie en overheid over de ganse lijn gefaald hebben. “De mensen die Amri moesten volgen waren inadequaat, onbekwaam, hebben gefaald en handelden onprofessioneel. De kans was groot dat de aanslag had kunnen voorkomen worden, hadden de politiediensten gewoon hun job gedaan.” Bam!

Blijkbaar werd Tunesisch kamelendrijver Amri enkel gevolgd tijdens de weekdagen. En ook de vakanties werden liever aan de Costa Brava doorgebracht, dan in een geblindeerde spionnenwagen van het Bundesamt für Verfassungsschutz. Daarbovenop leren we uit het rapport van Jost dat politie en gerecht voldoende redenen hadden om Anis op te pakken en voor lange tijd op goed eten, een zacht bed, fitness en internet water en brood te zetten wegens drugshandel, maar “doordat de communicatie tussen de verschillende diensten zo slecht was verlopen, werd de zaak in de doofpot gestoken omdat niemand verantwoordelijkheid wilde dragen.” Bam en nog eens bam!

O ja, we vergaten bijna nog te vermelden dat hij in Baden-Württemberg nekeer met valse Italiaanse identiteitskaarten werd betrapt. Zomaar. Kon allemaal, want meneer mocht beschikken. Met uw en onze veiligheid wordt met andere woorden gelachen. Want leven met een terroristische dreiging is dan ook onbeschrijflijk hilarisch, toch? En het went ook. Een week zonder aanslag, is als een week niet geleefd, zo moet je maar denken. Neem daarbij Merkel die kweelt dat we het allemaal wel kunnen schaffen, Oostenrijks president Van der Bellen die vindt dat alle vrouwen een hoofddoek moeten dragen uit respect voor de moslima’s, onze eigen buitenlandminister Jambon die Molenbeek zou opkuisen, maar die de Brusselse deelgemeente blijkbaar niet weet liggen en hoppa: het Nieuwe Europa is geboren! En nu opletten wat je plaatst op sociale media, want ze zouden weleens kunnen aanbellen. De veiligheidsdiensten. Rassiesme en aanzetten tot haat, weet je wel?!

mlp.jpg

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

3 reacties op “Rapport meldt: dader aanslag Berlijn werd niet gevolgd tijdens weekends en vakanties”

  1. Uit respect voor de islam zouden we allemaal onze eigen keel moeten doorsnijden, eigenlijk, want aanzetten tot zelfhaat is ok.


    https://polldaddy.com/js/rating/rating.js

  2. Ratteke-Maurice

    Ja maar in het Weekend en de vakanties plegen die geen aanslagen Hee


    https://polldaddy.com/js/rating/rating.js

Trending

Ontdek meer van ReactNieuws

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder

Ontdek meer van ReactNieuws

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Continue reading