Een bakker die enkel meisjes achter zijn toonbank wil. Ramp o ramp! Kan en mag niet, want gelijke rechten voor dames en heren en zo, totdat ze allemaal geslachtsneutraal zijn natuurlijk, dat lost meteen veel problemen op. Als kleine zelfstandige werk je dag en nacht, gaat de staat lopen met een pak van je inkomen, maar mag je niet zelf beslissen wie er bij je komt werken, want dat zal de staat wel doen voor jou, anders vette boetes. En een hoop verzuurde bakfietsmensen vindt dat nog ok ook, want 2017 en “gij leeft nog in de Middeleeuwen ofwa?!?” Maar Sven Ornelis, radio-stem en man-met-een-eigen-mening, vindt dit niet ok en ventileert die gedachte op Twitter: “Ach. Als die bakker winkelmeisjes wil… what’s wrong.” Terechte bedenking natuurlijk. Maar ook bakfietsmensjes (m/v/x/…) hebben Twitter en geven Sven de volle laag. Maar mijnheer Ornelis weert zich moedig en mag voor ons een bank vooruit met een kus van de juffrouw. Zo’n bv’s willen we! De massa is al grijs genoeg. Wil wel niet zeggen dat we plots van radiozender gaan veranderen.

sot.png

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

4 reacties op “Sven Ornelis: “Als die bakker winkelmeisjes wil… what’s wrong. […] Arme @unia””

  1. Als hij absoluut vrouwelijk personeel wil, zou het wel eens kunnen zijn dat het geen “warme bakker” wezen zou maar veeleer een “hete bakker”


    https://polldaddy.com/js/rating/rating.js

  2. Eigenlijk is het simpel, de bakker vraagt gewoon personeel, en eist dat er als werkkledij bloes en rok gedragen wordt, omdat dat de werkkledij is voor de toonbank. (Gendergelijkheid, weet je wel) Eens kijken hoeveel jongens er nog zullen overschieten. En geen klachten meer, want over kledij is er niets bepaald. Iedereen content en Unia op hun plaats gezet, de boom in dus,


    https://polldaddy.com/js/rating/rating.js

    1. Schots-gerokte mannen met een twee zakflesjs “Single Malt” op borst(en)hoogte in hun “bloes” zou door de politiek-correct beugel moeten kunnen glijden. Alhoewel UNIA zich wel eens zou kunnen storen aan het feit dat die flesjes bruine drank bevatten en geen gifGROENe zoals “Chartreuse” of “Pisang Ambon”


      https://polldaddy.com/js/rating/rating.js

  3. “VroedMANNEN” lijkt mij ook geenszins door de nauwe PoCo-beugel te kunnen….


    https://polldaddy.com/js/rating/rating.js

Trending

Ontdek meer van ReactNieuws

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder

Ontdek meer van ReactNieuws

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Continue reading