Na de heisa rond de vorstelijke vergoedingen en de ontslagen bij Samusocial werd de hele Raad van Bestuur (RvB) ontbonden. In een normale wereld betekent dit dat er geen vergaderingen meer plaatsvinden van die RvB. Maar niet in sossenland. Want vorige week werd er vergaderd door … de Raad van Bestuur van Samusocial, in aanwezigheid van … de ex-burgemeester van de Stad Brussel Yvan Mayeur en ex-directrice Pascale Peraïta! Echt waar, niet gelogen! Dit kan allemaal in Brusselstan, de stad waar Socialismus jarenlang heerste en waar duidelijk de schaamte echt geen grenzen kent. Welke vergoeding de ontslagen voorzitter en zijn secretaresse hiervoor in ontvangst nemen, is nog niet geweten. Riep er iemand “gewetenloos“?

UPDATE: De reden voor de vergadering is gekend: criminelen keren immers dikwijls terug naar de plaats van het door hen gepleegde misdrijf. Zand erover dus en een kruisje van mijnheer pastoor!

pet.jpg

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

2 reacties op “[BREKEND] Ontbonden RvB Samusocial vergaderde vorige week, mét Mayeur en mét Peraïta”

  1. De vraag is “Wat zal er gebeuren wanneer hier toch “penningen” voor betaald worden?(En ik twijfel er niet aan)
    Zal in dit geval het “Gerecht”(????) optreden?
    Moesten “gewone” burgers zoiets flikken,zij vliegen zonder meer achter de tralies voor (poging tot)oplichting,met als etiket “gespuis”.

  2. Zoals Tobback senior zei: “Een jaar is lang in politiek, en de burger heeft een heel kort geheugen.”
    We zullen moeten wachten tot de verkiezingen om te weten of het waar is .


    https://polldaddy.com/js/rating/rating.js

Trending

%d bloggers liken dit: