Joepie, cadeautjes: asielzoekers brengen ook TBC mee

Volgens de linkse Gutmensch brengt de stroom aan vreemdelingen en asielzoekers die ons land jaar na jaar met zijn aanwezigheid verblijdt allerlei leuke dingen met zich mee, zoals: wereldmuziek, exotisch eten, hoogopgeleide dokters en ingenieurs (zolang ze zich niet opblazen) en natuurlijk gratis seks voor oude lelijke feministes. In werkelijkheid brengen de lieve schatjes ook nog wel wat meer mee, zo blijkt: ze zorgen er ook mee voor dat de gruwelijke longziekte TBC weer volop in opmars is. En vooraleer Facebook ons blokkeert en UNIA ons aan de schandpaal nagelt: wie zegt dat? Meneer Jo Vandeurzen, de Vlaamse minister voor volksgezondheid, lid van de weekdierenpartij CD&V, in antwoord op een vraag van een stoute rechtsextremist, Ortwin Depoortere van het VB.

Nu ja, natuurlijk niet op die manier: het aantal gevallen in Vlaanderen stijgt jaar na jaar, van 419 in 2014 tot al 441 in 2016, dat is een stijging van 5% in amper 2 jaar. Maar volgens de tsjeef is dat maar een ‘lichte stijging’ en is er dus uiteraard niks aan de hand. Toch noemt hij asielzoekers een ‘risicogroep’. Huh? Als er dan toch geen probleem is, waarom zijn ze dan een ‘risicogroep’?

Onlangs stierf een Italiaans meisje op onverklaarbare wijze aan malaria. De slimme politici, journalisten en dokters kunnen geen oorzaak bedenken, tenzij dat een malariamug uit Afrika in bagage of kleding is meegereisd. Wacht, wie is er ook alweer de voorbije jaren met duizenden tegelijk Italië binnengestroomd? Laat ons eens denken… Maar ‘grenscontroles zijn nergens goed voor’, nietwaar? Of Vandeurzegewijs geredeneerd:  één dood kind door malaria, dat is slechts een lichte stijging.

3 comments

  1. WOll is in feite al begonnen, het Morgentau en Hootenplan om Duitsland en Europa te vernietigen is begonnen! Aan het einde van wOll werd dit plan al gemaakt. De gehele witte mens moet vernietigd worden en moet zich verplicht mengen met zwarten! Ik kan het allemaal bewijzen! Dat ze ziektes meebrengen is ook logisch, want van hygiene hebben ze daar nog nooit gehoord! Ik hoop dat we massaal op tijd wakker worden, anders is het te laat voor ons!

    1. WO III zal je bedoelen, en op tijd wakker worden ? Ik denk dat we ons al overslapen hebben, het is te laat, we kunnen alleen nog proberen de schade te beperken. Terug naar een (normale) toestand zoals die dertig of zelfs veertig jaar geleden was ? Alleen met een burgeroorlog, en daarvoor zijn we de wapens kwijt.


      https://polldaddy.com/js/rating/rating.js

    2. Dergelijk catastrofaal probleem is zeker niet recent ! Een decenium geleden vernam ik al van de Poolse kuisvrouw (“poetsdame” in PoCo-bargoens jargon) die vroeger bij mijn vader zaliger kuiste, dat Russen die tijdens hun gevangenis periode de er wijd woekerende tuberculose opgelopen hadden, een vals “Europees” paspoort konden kopen aan de Oostgrens van Polen om zo in het Schengen gebied binnen te kunnen dringen. Als zulk een besmette infiltrant naast u komt zitten op het openaar vervoer, op een park bank of elders en zelfs onintentieel in uw richting zou hoesten, wat dan ???????? Dat binnen de roedel asielKOLONISTENuiteraard ook lijders aan tropisch ziekten verscholen zitten, is zeker niet uit te sluiten. Daarom uit zelfverdediging ; GRENZEN DICHT !

Comments are closed.