Veeleisende, malcontente asielzoekers kan je op 2 manieren aanpakken: knuffelen en pamperen om ervoor te zorgen dat ze hier zeker nooit meer wegwillen, eerder vroeg dan laat uw vrouw en dochters verkrachten, zich douchen in de lokale openbare fonteinen en naar alle waarschijnlijkheid nooit één voet zetten in de arbeidsmarkt, want de centjes zijn gratis en worden elke maand gestort op de door hen opgegeven bankrekening, waarmee vervolgens de gratis slimme telefoon wordt bijgevuld om te kunnen bellen naar de achtergebleven familie in het niet zo onveilige thuisland waar ze ‘gevlucht’ zijn om de eerstvolgend familietrip te bespreken.

Of je kan ze laten zien wie de baas is. Simpel toch!? En daar hebben ze in Finland een duidelijk antwoord op: of je neemt de benen bij onterecht gezaag en geklaag, of je krijgt een bus pepperspray in de gekleurde snoet! En wie niet snel genoeg het hazenpad neemt maakt bovendien kennis met de lokale fauna. De Finnen zijn onverstaanbaar, maar daden zeggen meer dan woorden. Dat andere EU-landen dit voorbeeld maar laten volgen door hun ‘orde’troepen.

alf.png

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

2 reacties op “[VIDEO] Finland gidsland: stoute asielprofiteurs krijgen pepperspray in plaats van knuffels”

  1. Terecht wordt PERMISSIVITEIT er niet politiek-correct gecamoufleerd als …”verdraagzaamheid” zoals in onze staatskundige scherts staat Belzjikistan. “Lik-op-stuk” uit zelfverdediging, ZO hoort het !

  2. Fantastische reactie op die collorees, zou hier ook zo moeten zijn.


    https://polldaddy.com/js/rating/rating.js

Trending

%d bloggers liken dit: