Het is nog niet eens open voor bezoekers en er wordt nog altijd druk aan verbouwd, maar extreemlinks is al in rep en roer. Een cultuurhuis te Halle, een stad ten westen van Leipzig met zo’n 250.000 inwoners, dat moet dienen voor lezingen, kunstvoorstellingen, concerten en politieke voordrachten. Dit gebouw dat wordt uitgebaat door Ein Prozent en Kontrakultur Halle moet onderdeel worden binnen een breed netwerk van verzetsactiviteiten tegen het Duitse regeringsbeleid. Deze werkzaamheden worden de activisten niet in dank afgenomen en afgelopen week was er dan ook een demonstratie van extreemlinks tegen het gebouw.

Deze demonstratie verliep zonder veel kleerscheuren en met enkele lelijke leuzen, maar de demonstranten lieten – anders dan in Hamburg – de stad gelukkig heel. Men reageerde vanuit het cultuurhuis met de mooie leuze ‘Halle is geen Hamburg, patriottisme in plaats van links geweld’. De organisatie Ein Prozent is de drijvende kracht achter dit huis, die zelf over een landelijk netwerk beschikt met talloze financiële en fysieke ondersteuners. Hun doelstelling is om het eigen volk weer een stem te gaan geven en dit cultuurhuis is één van de projecten die men ontwikkelt.


<img

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

2 reacties op “Patriottisch cultuurhuis in Halle (D) roept onvrede op bij extreemlinks”

  1. Alles wat niet volledig congruent is met gauchistisch, xenofiel, allochtonofiek, islamofiel gezemelzeik zou….. “haat”(sic) zijn . Let maar eens op ‘wetenschappelijke studies”(sic) afgescheiden door LINKSologen (verkleed als socioloog, politicoloog en anthropoloog). Idem dito voor “fake news”, uitgebraakt door gazettenpraat-schrijvelaars en hoernalisten der audio-visuele media.

  2. Meer en meer mensen beginnen in te zien dat er een genocide wordt uitgevoerd tegen onze Volkeren.

Trending

Ontdek meer van ReactNieuws

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder

Ontdek meer van ReactNieuws

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Continue reading