Islam wint ‘win for life’: 1 miljoen euro belastinggeld voor moskeeën

Terwijl de ramadan-bombaton in volle gang is en overal ter wereld moslims ‘kuffar’ (ongelovigen, wij dus) vermoorden, kelen, overhoop rijden of aan stukken snijden,  geeft de Vlaamse Regering van N-VA/CD&V/VLD… een bedrag van 1 miljoen euro aan de moskeeën in Vlaanderen. En dat terwijl de zogenaamde ‘kansarmen’ vlotjes met goud en zilver fortuinen bij elkaar brengen, zoals onlangs voor de bouw van een nieuwe reuzenmoskee in Sint-Niklaas (zie hiernaast de foto van de TWEE KILO GOUD die de ‘achtergestelden’ tevoorschijn toverden). Zijn onze politiekers zot, dom, of allebei?

De Vlaamse Regering weet dat de burgers er tegen zijn, en wilde dus de cijfers voor 2016 niet bekend maken, maar Vlaams Parlementslid Chris Janssens (foto) liet de cijfers opvragen in alle provincies. De cijfers zijn verbijsterend. “In 2016 hebben de vijf Vlaamse provincies in totaal maar liefst 936.369 euro subsidies aan moskeeën gegeven. Zij worden op basis van het Moskeedecreet uit 2004 verplicht de werkingstekorten van erkende moskeeën bij te passen. Het totale subsidiebedrag van 2016 is het hoogste subsidiebedrag dat ooit werd toegekend aan moskeeën: het betreft een stijging van 8,6% tegenover 2015.

De moslims kunnen dus tevreden zijn: voor de islamitische massamoord in Brussel van 22 maart 2016 werden ze dus beloond met… méér geld!

Opvallend is dat onze politici blijkbaar vooral Limburg absoluut willen islamiseren. Meer dan de helft van de moskeesubsidies – maar liefst 54,6% – wordt toegekend in Limburg tegenover 14,8% in Oost-Vlaanderen, 12,2% in Antwerpen, 9,6% in West-Vlaanderen en 8,8% in Vlaams Brabant. Arme Limburgers, waar hebben ze dat aan verdiend? Moet het bronsgroen eikenhout nu echt islamgroen woestijnzand worden? Geen wonder dat Hasselt binnenkort een reusachtige nieuwe haathut voor 4000 jihad-prevelaars krijgt…

Nog beter wordt het als blijkt dat het meest geld gaat naar… Turkse fans van dictator Erdogan. Oppositie opsluiten, schijnprocessen houden, 150 mediakanalen opdoeken, Koerden afmaken? Geen probleem voor de Vlaamse overheid, die de Vlaamse fans van Erdogan gul geld toeschuift via het door de Turkse staat gecontroleerde Diyanet-netwerk, waaronder de moskee in Berchem, waar we het gisteren nog over hadden. Het is nochtans het Turkse regime dat daar de imam aanlevert en de inhoud van de preken bepaalt… De 13 Diyanetmoskeeën ontvingen samen 528.630 euro.

Voor Chris Janssens (Vlaams Belang) is de maat vol, en is ook de halfzachte houding van N-VA-minister Homans ergerlijk.

“Intussen is reeds afdoende bewezen dat Diyanetmoskeeën voorposten zijn van het Turkse regime die niet alleen worden ingeschakeld in verkiezingscampagnes van Erdogan, maar zelfs via spionageopdrachten worden ingeschakeld in de zuiveringsoperaties van het Turkse regime.

Tot op heden heeft minister Homans het nog steeds niet aangedurfd om hun erkenning en subsidies af te nemen. In plaats van stoere praat te verkopen in de pers, zou zij beter daadkracht vertonen. Ik ben niet alleen van oordeel dat er aan de islam geen belastinggeld moet besteed worden, maar ook dat door het Turkse regime gedirigeerde moskeeën niet thuishoren in Vlaanderen en daarom gesloten moeten worden.”

Van de Vlaamse Regering met N-VA moet daarbij helaas niets verwacht worden. Minister-President Geert Bourgeois loopt de moskeeën plat om de moslims naar de mond te praten…

5 comments

  1. Als belastingsgeld DERMATE verkwist wordt aan onbenulligheden, die bovendien schadelijk zijn omdat ze onze volksaard zouden kunnen contamineren, dient het dan te verbazen dat tal van mensen in het zwart (laten) doen wat en waar maar enigszins mogelijk ?????

  2. Het blijft hier maar duren met die kut regering hier en die kut moslims krijgen maar meer en meer het moet stoppen hier zunne echte Belgen stop met belastingen betalen aan die kut moslims onze eigen koning veraad zijn eigen volk bij mij is hij nog nie komen eten zunne erg is het hier gesteld in mijn land maar hoe lang nog 😞


    https://polldaddy.com/js/rating/rating.js

  3. Het is zeeeeer erg geworden met onze vlamingen die nu lokaas beginnen te spelen voor een volkje die van geen integratie wil weten en het uit hun geloofsovertuiging ook NOOIt zal doen. Hoelang nog voor we het aan den lijve moeten ondervinden? Is een Moslim stem echt zo’n vernedering waard? Meer nog: is zo’n Moslim stem meer waard dan een echte Vlaamse stem? Waar zit onze Vlaamse fierheid en verstand? Dat de tsjeven een moslimpartij zijn geworden, totdaar dan: het lukt hen toch nooit, een daad van wanhoop: maar de NV-A??? Come on Bart een beetje zelfrespect aub.


    https://polldaddy.com/js/rating/rating.js

Comments are closed.