Borgerhout bij Antwerpen bezaaid met 100 ramadan-vlaggen

De volgelingen van de islamsekte zijn weer aan hun ramadan-maand begonnen, waarbij wereldwijd gevast wordt, ‘s nachts geschransd wordt en overdag zoveel mogelijk ‘ongelovigen’ vermoord worden.  Vorig jaar vielen tijdens de ramadan-maand naar schatting 400 Westerse doden.  Naar jaarlijkse traditie is het ook de tijd dat in Vlaanderen al wie een moslimstemmetje wil meepikken uit de kast komt.  CD&V begon ermee in Mechelen.  Het toppunt, tot nog toe, is dat in het Vlaamse district Borgerhout, een onderdeel van de stad Antwerpen, maar liefst 100 ‘ramadan’-vlaggen de straat ontsieren.

Het initiatief gaat zogezegd uit van een handelaarsvereniging, maar krijgt ongetwijfeld de steun van het communistische districtsbestuur van PVDA/Groen/SP.a/CD&V.  Een woordvoerder van de Marokkanen bevestigt dat de vlaggen de heerschappij van Marokkanen over Borgerhout moeten bevestigen:

“Met een meerderheid van de Borgerhoutse bevolking die eraan deelneemt, is de ramadan niet iets dat zich in de marge afspeelt”, beklemtoont Hanane El Fikri van de Federatie van Marokkaanse Verenigingen.

Borgerhout is inderdaad één van die plekken in Vlaanderen waar de bevolkingsvervanging, zoals door de elites gewenst, zich reeds voltrokken heeft.  Een meerderheid van de Vlamingen is moeten vluchten voor het geweld, de criminaliteit en de agressie van de allochtonen, vooral de Marokkanen.  Nadat die vreemdelingen stemrecht gekregen hebben, hebben ze zoals gewenst door de elites links aan de macht geholpen: het district wordt nu bestuurd door extreemlinks, de PVDA.

Momenteel verandert Borgerhout in de criminele hoofdstad van de ruime Antwerpse regio’s, waarbij Marokkaanse gangsterclans de fortuinen die ze verdienen met drughandel openlijk etaleren bij trouwfeesten, en concurrenten met machinegeweren en molotov-cocktails verjagen.  De evolutie die daarop zal volgen kunnen we al voorspellen aan de hand van Molenbeek: de gangsters van Borgerhout zullen contact leggen met terroristen, en net als vanuit Molenbeek zullen dan ook vanuit Borgerhout terreuraanslagen beraamd en uitgevoerd worden.  En dan zullen de elites janken, dat ze ‘het niet hadden zien aankomen’…

 

6 comments

  1. Ik ben blij dat ik er niet meer woont Dank aan de wever het
    Is niet leefbaar voor westerlingen

  2. Het links-liberale gespuis werkt dag en nacht om Arische tradities (en ons bloed) te vernietigen. Van Sinterklaas tot Kerstmis (Yule). Onze pre-christelijke tradities zijn al zo goed als verwijderd.

    Maar alles dat niet Blank is… dat noemen ze vooruitgang. Dat gaan ze promoten en subsidiëren met een miljoentje of 100.

  3. In Borgerhout zijn geen Terroristen en die vlaggen zijn niet storend,die mensen zijn gewoon gelovig,maak daar toch geen drama van !!!!

  4. De vergelijking met Molenbeek en de veronderstelde evolutie is foutief, de gangsters van Borgerhout zijn échte gangsters, met een ruim drugsimperium terwijl de terroristen van Molenbeek eerder kruimeldiefjes zijn. De Mocromaffia van Borgerhout heeft niets te winnen met een bekering naar de terreur islam, ze hebben die vrouwen in het hiernamaals niet nodig want hebben geld genoeg om hun lusten te laten bevredigen. Dat was in Molenbeek niet het geval, die terroristen waren mislukkelingen (zoals Trump verwoorde: ‘losers’), marginalen die enkel nog gewaardeerd konden worden binnen hun geloofsgemeenschap door te radicaliseren, wat ze dan ook deden. Zodoende, in Borgerhout geen terrorisme, maar uiteraard wel een verdergaande islamisering van de gehele regio.


    https://polldaddy.com/js/rating/rating.js

Comments are closed.