(OPGELET: gruwelbeeld op komst) Afgelopen vrijdag 7 april was het de beurt aan de Zweedse hoofdstad Stockholm om het slachtoffer te worden van een islamitische terreuraanslag:  net als eerder in Nice en Londen probeerde een moslim met een gekaapt voertuig op een drukke plek zoveel mogelijk ‘kuffar’, ongelovigen of niet-moslims, te vermoorden.  Dit volledig in lijn met de 23 oproepen in de Koran om tot doodslag, moord en terreur tegen niet-moslims over te gaan

De slachtoffers waren dit keer twee Zweden, waaronder een 11-jarig meisje dat op weg was naar huis, een Brit, en een jonge Belgische vrouw. De dader was, zoals verwacht, een afgewezen islamitische asielzoeker die echter niet meteen opgesloten werd in afwachting van verplichte terugkeer, waardoor hij kon blijven om zijn islamitische misdaad voor te bereiden.  Zoals hij zijn er duizenden – ook bij ons.

De elite die ons bestuurt en de publieke opinie manipuleert is er intussen aardig in geslaagd om een manier te vinden om de aandacht van de bevolking weg te leiden van dit soort moordpartijen. Al enkele dagen later was er op de hoofdwebsites van de leugenpers nog nauwelijks een spoor van te vinden, ook al was een landgenote gesneuveld in deze oorlog met de islam.  Met de dubbele bomaanslag in Egypte, waarbij tientallen ‘kuffar’ werden afgeslacht, is het wel duidelijk dat Islamitische Staat niet uitgeteld is, en dat de militaire campagne van luchtbombardementen noch in Irak, noch in Syrië de bron van het kwaad verslagen heeft; maar vragen worden daarover blijkbaar noch in parlement, noch in de leugenpers gesteld.  Het was immers weekend, de zon scheen bovendien, en dan wil Vlaanderen de zorgen vergeten en dansen op koersen en voetbalfeesten.

Opmerkelijk is ook het verschil in gebruik van beeldmateriaal.  Toen in 2015 een kleuter verdronk voor de kust van Turkije, werden foto’s van het lijk in alle maten en vormen dagenlang afgedrukt op alle websites en in alle media.  Van enig ‘respect’ voor het slachtoffer of familie, dat zou moeten leiden tot het niet-gebruiken van het beeld, was toen geen sprake: het was immers politiek relevant om open grenzen te eisen, en dan is alles toegelaten.  Dat de kleuter verdronk enkel omdat zijn vader wilde komen profiteren van de Europese sociale zekerheid om een nieuw gebit te krijgen werd natuurlijk snel onder de mat geveegd…

In deze tijden van smartphones circuleren er natuurlijk ook beelden van de aan flarden gereten slachtoffers in Stockholm.  Maar omdat die de mensen wel eens zouden kunnen duidelijk maken met welke haatsekte we geconfronteerd worden, worden die beelden niet getoond, niet afgedrukt, niet verspreid.  De onderstaande schokkende foto werd druk gedeeld via Facebook – maar ook fanatiek gecensureerd door Facebook, met ‘bans’ tegen mensen die ze overnamen.

Wij gaan ze hier weloverwogen afdrukken, omdat ze misschien van aard is wat slapende Vlamingen wakker te maken.  Alleen het gezicht van het slachtoffer zullen we uit eerbied onherkenbaar maken.  Maar de rest van de foto moet zichtbaar zijn.  Alleen wie bereid is de feiten onder ogen te zien, kan in staat zijn een probleem aan te pakken en op te lossen.

OPGELET:  REACT zet nooit aan tot haat, geweld of discriminatie;  Wij tonen echter wél de werkelijkheid zoals ze is, zonder censuur of zelfcensuur, om onze lezers in staat te stellen goed geïnformeerd hun eigen keuzes te maken, die voor ons steeds binnen de grenzen van de democratische rechtstaat liggen.

 

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

8 reacties op “[FOTO] Islamterreur Stockholm: Facebook censureert foto aan flarden gereten slachtoffer”

 1. richard sauerbier

  dat heb je allemaal te danken aan de e.u , er moet eerst wat gebeuren en dan gaan ze luisteren gooit die bende er toch uit , en luistert nou eens naar je eigen volk , klootzakken

 2. De links-liberale volksverraders hebben een vurige haat voor alles dat Blank is, en een diepe-diepe liefde voor alles dat niet blank is.

  Het genocide plan van de internationalistische (((gangsters))) is REALITEIT.

 3. Het gaat meer dan om het onherkenbaar gemaakt gelaat van een vrouwelijk slachtoffer met lang zwart haar, zoals ik elders op het web gevonden heb, FaceBook probeert steeds weer muzelmannen uit de wind te zetten.Met wat in Duitsland de reincarnatie van Tomàs de Torquemada, Heiko Maas, van plan is i.v.m. PoCo-censuur op de sociale media; zal dit alleen nog maar crescendo doen weerklinken.


  https://polldaddy.com/js/rating/rating.js

 4. Goed artikel jongens, en de nagel op de kop. Als ze de jongeren van de drank willen houden tonen ze niet de lege flessen maar ook de wrede gevolgen. Hopelijk wordt jullie vergelijking veel gedeeld. Anders is morgen iedereen het alweer vergeten. Maar de koers, en het voetbal, dàt is belangrijk. Open uw ogen mensen, voor de islam ze sluit !

 5. Dit is allemaal oneerdeel van het Morgentauplan, omnvnl Duitsland, maar ook de rest van Europa met Afrikanen te overspoelen! Zo zal het witte ras voorgoed verdwijnen, door vermenging en chaos!

  1. Soros, exponent der filosemietische, pro-Zionistische kapitaal-lobby, zou naar verluidt de belangrijkste financier zijn van deze omwenteling.

 6. Ratteke Maurice

  Enkel extreem LINKS zal er ook alles aan doen om de waarheid en de foto’s onder de mat te schuiven, walgelijk als je het mij vraagt. Politiekers met oogkleppen zien dit niet eens maar kijken er naar en voelen dat het goed is, Danke MERKEL en konsoorten.

Trending

%d