Sinds Angela Merkel met haar beruchte ‘wir schaffen das’ de grenzen wijd open gooide voor een miljoen ongecontroleerde vooral islamitische vreemdelingen, wordt Duitsland getroffen door een golf van misdaad en geweld.  Terwijl de leugenpers bij de vluchtelingeninvasie vooral de enkele vrouwen en kinderen toonde, ging het in werkelijkheid voor het overgrote deel om jonge mannen, die er geen geheim van maakten dat ze vooral ‘ficki ficki’ wilden komen doen met Europese vrouwen.  Nabij Bonn mocht een 23-jarig Duits meisje dat vorig weekeinde helaas weer aan den lijve ondervinden.

Ook in Duitsland is het stilaan lenteweer, en dus besloot een jong verliefd paartje van twee studenten, hij 26 jaar oud, zij 23 jaar oud, om afgelopen weekeinde te gaan kamperen in de buurt van Bonn.  Aan de overkant van de rivier de Rijn bevindt zich daar een recreatie- en natuurgebied, Siegaue, met gelegenheid tot pootje baden, bootje varen en kamperen.

De twee studenten hadden hun tentje opgeslagen op een idyllisch plekje in het groen, maar de multiculturele horror haalde hen in.  Tot hun afgrijzen werd hun tent ‘s avonds bestormd door een neger, gewapend met een grote machete.  Om te tonen dat het hem menens was hakte hij het tentzeil zonder aarzelen aan stukken, greep het meisje vast en voerde haar mee.  Hij bedreigde hen allebei: als de jongen iemand zou verwittigen, dan zou hij het meisje ter plekke de keel oversnijden.

Vervolgens werd het meisje meegesleept naar een nabijgelegen weide, waar ze door de gewapende neger beestachtig verkracht werd.  De neger nam daarop de vlucht, en pas toen het geterroriseerde meisje terug bij haar vriend was verwittigde die met zijn GSM de politie.  ‘Een juiste beslissing’, aldus de politie, ‘want de geplande, vastberaden en gewelddadige manier waarop de aanval werd uitgevoerd wijst erop dat de man inderdaad in staat was tot nog erger.’

De politie kwam ter plaatse met speurhonden en helikopter, maar kon de man niet vatten.  ‘We vermoeden dat hij nog andere feiten gepleegd heeft’, aldus de politie.  Ook het feit dat een robotfoto waarop de dader als neger herkenbaar is vrij snel werd bekendgemaakt, terwijl de vreemde achtergrond van daders doorgaans zo lang mogelijk verzwegen wordt, wijst erop dat de man hoegenaamd niet aan zijn eerste misdaad toe is.

Angela Merkel is intussen ongetwijfeld aan het genieten van haar Eredoctoraat, dat haar door liefst twéé Vlaamse universiteiten werd uitgereikt wegens haar ‘politieke creativiteit’, lees: het negeren van de wetgeving inzake bewaking van de Europese buitengrenzen.  Want in Vlaanderen zit het gezond verstand dezer dagen in de huiskamer, en geven de idioten les aan de univ.

Las of zag u in de Vlaamse leugenpers al iets over deze schokkende verkrachting?  Natuurlijk niet, want het past niet in het multiculturele propagandaplaatje van de ‘arme zielige vluchteling die alleen maar een beter leven wil’.  Door dit soort feiten te te verzwijgen liegt de leugenpers elke dag.  Help de waarheid door te breken en DEEL dit artikel!

 

 

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

4 reacties op “Horror: Verkrachting van 23-jarig Duits meisje door neger met machete nabij Bonn”

  1. Duizenden vrouwen en kinderen worden verkracht door niet-blanken en de zogenaamde feministen zijn allemaal pro-immigratie en pro-islam. Vreemd hé?


    https://polldaddy.com/js/rating/rating.js

  2. Arie Nieuwenhuizen

    Het neger(en) van de wetgeving, is dat niet racistisch? (grapje)

  3. Frederik Van der Linden

    Dat deze zwartmens nog niet gevat is, is te begrijpen. Haal ze maar eens uit mekaar.

  4. Indien een blanke verkrachter dit zou gepleegd hebben bij een negerin, quod non, dan zou het WEL “racistische verkrachting” heten , massaal verkondigd door PoCo-schrijvelaars en dito hoernalisten van de audio-visuele media, de sossenrode propagandatoeter S.R.T. op kop. Uiteraard zou dit alles conform zijn met de grondregels der politiek-correct gedegenereerde TWEEZAKKERIJ !

Trending

%d