Bij de Re-Act Nederlandse verkiezingsavond te Antwerpen

Uw eigen webstek Re-Act hield afgelopen woensdagavond een verkiezingsavond te Antwerpen met analyses over het verloop en uitslagen van de Nederlandse verkiezingen. Voorname politici van de Vlaamse oppositiepartij het Vlaams Belang kwamen hiervoor langs en ook waren een aantal Nederlandse gasten aanwezig. We zonden zelfs via onze Facebookpagina een aantal vraaggesprekken uit, zo waren er unieke inzichten te horen die u elders niet zult tegenkomen. Het verloop van de avond kunt u in een aantal foto’s hieronder terugvinden. Voor het vijftal vraaggesprekken verwijzen wij u graag door naar onze Facebookpagina, waarop deze zijn te vinden.

2 comments

  1. Tiens, ik dacht dat die bestemd waren voor gebruik op het schietkraam van de Sinxenfoor. Niet dus ? Dat was dan wel een HEEL politiek-correct misverstand mijnerzijds….

  2. Hier een verontrustend nieuwsberichtje: Enkele dagen geleden werden in Spanje een enorme hoeveelheid wapens (+ 10.000!!) onderschept (machinegeweren, mortieren, granaten, pistolen, …). De bestemming was oa. belgië, Nederland…

    https://www.thelocal.es/20170315/spanish-police-show-off-massive-haul-of-seized-weapons

    http://www.dailymail.co.uk/news/article-4313014/Anti-aircraft-machineguns-MORTARS-seized-gang.html#ixzz4bRc12kPx

    https://www.youtube.com/watch?v=u4k5bWPPc94

Comments are closed.