trumpEr mag en zal in het politiek-correcte universum van links en leugenpers geen dag voorbijgaan zonder dat er gezeurd en gezaagd wordt over de verkozen President van de VS, Donald J. Trump.  En als men niets in handen heeft, dan verzint men zelf maar wat.  Op een grote bijeenkomst in Florida sprak de President zijn kiezers toe, en verwees hij naar de rampspoed die in Europa en de wereld veroorzaakt wordt door massa-immigratie en islamisering.  Daarbij verwees hij, volledig terecht, naar Zweden, waar de cijfers van criminaliteit en verkrachtingen de pan uitrijzen door immigratie en asiel-invasie.

zmsc.png

Maar de leugenpers interpreteerde de woorden van de President met opzet verkeerd, en toeterde rond dat ‘hij gesproken had over een onbestaande terreuraanslag in Zweden’.  Ook al is de video-opname heel duidelijk voor wie zien en luisteren kan: Trump spreekt hoegenaamd niet over een terreuraanslag in Zweden.  Hij zegt integendeel, en alweer zeer raak: ‘ Zweden!  Zij namen grote aantallen binnen (van vreemdelingen), en hebben nu problemen waarvan ze dachten dat het niet mogelijk was’.

Trump verwijst dus hoegenaamd niet naar een ‘terreuraanslag’, maar naar een item van de uitstekende Amerikaanse zender Foxnews, die terecht de aandacht vestigt op de stijgende misdaadcijfers in Zweden door massa-immigratie en asielstroom:

Aanleiding voor het item zijn vooral de schokkende beelden die een Amerikaanse ploeg vorig jaar draaide toen ze een buurt in Zweden bezocht, en die je misschien al hier gezien hebt, maar uiteraard niet bij de leugenpers van VRT of VTM.

Ook al is Donald J. Trump democratisch verkozen tot President van het machtigste land op aarde, het respect van links en leugenpers voor het resultaat van vrije verkiezingen als er iemand van rechts wint is zo laag, dat de voormalige premier van Zweden volledig vanuit zijn linkse leefwereld twitterde: ‘Wat heeft die gerookt?’

Het zegt wel iets voor het lef van leugenpers en links dat ze zich (volkomen verkeerd en leugenachtig) vrolijk maken over de eerste wereldleider die volkomen terecht zijn eigen volk waarschuwt dat de VS geen tweede Europa mogen worden, waar door vreemdelingen gemoord, gebrand, verkracht, aangerand en geplunderd wordt, en dat alles onder de politiek-correcte mat weggemoffeld wordt.  Maar tegelijk weten die linkse losers van VTM en VRT maar al te goed, dat als ze op een zaterdagmiddag willen gaan filmen in Molenbeek of in Borgerhout, dat ze dan ook door moslims aangevallen en verjaagd worden.

Maar die beelden zal je nooit te zien krijgen…  Wat hebben die eigenlijk gerookt, daar bij de leugenpers, om dat niet te zien en te melden – zoals Foxnews wél correct deed?  En waarom is het een probleem dat President Trump de VS niet wil laten veranderen in een hellhole zoals Brussel?

boa

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

5 reacties op “Leugenpers verzint ‘Zweden-terreuraanslag’ van President Trump”

  1. Frederik Van der Linden

    Ook gezien op de Ned. tv hoe losgeslagen krapuul het hek vernielde in Ceuta ?
    Enkele vrouwen met een kopvod, de rest jonge getrainde gasten ( géén enkele magere !)

  2. […] Leugenpers verzint ‘Zweden-terreuraanslag’ van President Trump […]

  3. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
    Algemeen bekend is dat de Zweden alleen de linkse leugenpers lezen en ook geloven! Terwijl statistisch is bewezen, dat zij nu het grootste verkrachtingsland in de westerse wereld zijn, Alleen Afrika staat op Nr.1 in de wereld en hiervan laat Europa nu honderdduizenden binnen!

  4. Als de PoCo-media iets politiek-correct kunnen verdraaien (“framing”) of camoufleren met trukken van de politiek-correct ontaarde foor, ter intntioneel misleidende DESinformatie, zullen ze het niet laten. K(n)ack en De Schandaard excelleren er onder andere (maar zeker niet alleen) in.

Trending

%d