Na de aanslag in Berlijn op een Kerstmarkt vluchtte dader Anis Amri via een aantal Europese landen, waaronder België, tot in Italië. Tijdens een routinecontrole in de buurt van Milaan werd hij tenslotte doodgeschoten door de Italiaanse politieagent Luca Scatà. De man werd terecht geëerd als een held en zelfs Berlijn had de intentie om hem als dusdanig te eren. Totdat er een foto opdook die van deze ‘hero’ plots een ‘zero’ maakte…

mvbmc.png
De Tunesische islamterrorist Anis Amri die in Berlijn met een vrachtwagen op een Kerstmarkt inreed en vervolgens na een heuse citytrip door Europa werd doodgeschoten in de omgeving van Milaan.

Het zal je maar overkomen, oog in oog staan met een terrorist en hem na een vuurgevecht kunnen uitschakelen. De hele wereld – de (radicale) islamwereld even buiten beschouwing gelaten – is je hiervoor eeuwig dankbaar. Maar dat ‘eeuwig’ veranderde plots in ’tijdelijk’. De agent in kwestie blijkt immers de ‘verkeerde’ politieke opvattingen te hebben. Hij steekt in zijn privé immers niet onder stoelen en banken dat hij fan is van de ‘jaren ’30’ en van de Italiaanse Sociale Republiek van Benito Mussolini. Zo dook er een foto op waarop hij te zien is met een gestrekte rechterarm.

ihef.jpg
De helden die IS-terrorist Anis Amri wisten tegen te houden en doodschoten, zijn na het opduiken van onder andere deze foto plots geen helden meer. Duitsland trekt zelfs hun medailles in die ze zouden ontvangen voor hun heldendaad.

Ook zijn collega Christian Movio, die samen met Luca de moordende IS-terrorist tegenhield, heeft het vlaggen. Zo postte hij ooit een foto van een Cola-flesje dat gepersonaliseerd was met het opschrift ‘Adolf’. Dit had hij gekregen van Luca en hij plaatste bij de foto dan ook de opmerking ‘Thanks bro!’. Een terrorist tegenhouden en vervolgens neerschieten maakt je een held, maar wanneer blijkt dat je een voorliefde hebt voor het fascisme, dan ben je plots zelf een stuk uitschot voor de politiek-correcte meute.

De medailles die de helden zouden ontvangen van Duitsland werden dan ook ingetrokken. “En geheel terecht!” zo vindt de Duitse partij CSU waar Angela Merkel toe behoort. Of anders gesteld: liever islamterroristen dan neo-fascisten…

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

4 reacties op “Liever een IS-terrorist dan een fascist: heldenstatus kwijt na opduiken ‘foute’ foto’s”

  1. Het BLIJVEN helden want ze hebben UIT ZELFVRDEDIGING een muzelmanse fanaticus volledig “uitgegomd”.

  2. Links-liberale volksverraders. Deze mannen zijn ware helden!

  3. De marxistische elite waartoe Merkel behoord, vreest de opkomst van nationalisme als de dood! Maar we zullen niet opgeven en overwinnen ! Alle lof voor deze moedige politieagent!

    1. De electorale falanx “populisten” zal als een pletwals de politiek-correcte ontaarding electoraal verpletteren. De term “populist” werd eertijds uit de Linkse duim gezogen door PoCo-journaille-canaille. Inmiddels is dit begrip gepromoveerd tot standingvolle geuzennaam ! “IK BEN POPULIST EN DAAR BEN IK FIER OP”

Trending

Ontdek meer van ReactNieuws

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder

Ontdek meer van ReactNieuws

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Continue reading