die identitairenGisterenavond vielen gewapende en vermomde linksextremisten de identitaire voorman Martin Sellner aan toen hij in Wenen uit de trein stapte. Hij kon zichzelf ternauwernood verdedigen tegen de geweldige aanval van een overmacht aan personen, mede door het gebruik van een pepperspray-pistool. De politie zou volgens Sellner middels de camerabeelden op zoek zijn naar de daders, de IB-voorman heeft zelf volgens de lokale pers een wapenverbod opgelegd gekregen.

De populaire en mediagenieke Sellner heeft filosofie gestudeerd en is maatschappelijk betrokken als oprichter en medebestuurder van de in 2012 opgerichte identitäre bewegung österreich. Hij draagt zijn opvattingen niet alleen uit via deze organisatie, maar reist door heel Europa om bij demonstraties zijn ideeën te promoten. Op het medium twitter heeft hij vele volgers en een drukbezocht youtubekanaal met vele beelden, waaronder ook persoonlijke en filosofische inzichten.

Op dezelfde avond als de bewuste aanslag op de IB-voorman vond ook het jaarlijkse academische, formele dansfeest van de Burschenschaften (nationalistische studenten) plaats. Dit is een evenement waarop naast studenten ook veel rechtse politici aanwezig zijn en hoewel dit al vanaf 1952 in Wenen plaatsvindt zijn er vanaf 2008 gewelddadige demonstraties in de stad tegen dit dansfeest. Zo werd ook bij de demonstratie van gisteren een feestganger aangevallen door een extremistische demonstrant.

Georganiseerd geweld tegen rechtse activisten en politici lijkt de afgelopen weken in hoog tempo te vermeerderen. Met in het achterhoofd de verkiezingsoverwinning van Donald Trump in de VSA, een demoniseringscampagne van de gelijkgeschakelde pers, lijken extremisten zich meer en meer gesterkt te voelen om geweld te gebruiken.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

3 reacties op “Poging tot mishandeling boegbeeld Identitaire beweging in Oostenrijk”

  1. Crapuleus gauchistisch geweld door Antifa en consoorten, is volgens PoCo-media TWEEZAKKERIJ “duiding”(sic) geen geweld maar “weerstand” door……”activisten”(sic)

  2. En hier een video waar enkele antifa-stinkerds een man aanvallen… en dat eindigt niet al te goed voor de de links-liberale debieltjes.

  3. Typisch links. Geen argumenten, enkel geweld.

    Hier een video waar het haar van een pro-Trump meisje in brand wordt gestoken.

Trending

%d