Gisteren kende de universiteiten van Gent en Leuven een eredoctoraat toe aan de bondskanselier van Duitsland, Angela Merkel. Het was een vreemde keuze om een zittend politica een doctoraat te overhandigen. Het doet op zijn minst vermoeden dat er een politieke voorkeur uitgaat van beide rectoraten. Vandaag bereikte ons een tegenreactie van iemand van de Raad van Bestuur van de UGent.

mkkt.jpg

Rechtenstudent en KVHV’er Dries Van Langenhove, die verkozen geraakte als Studentenvertegenwoordiger en in die hoedanigheid alle studenten vertegenwoordigt in de Raad van Bestuur van UGent, nam het niet dat dit eredoctoraat als een nietszeggend vodje papier en zonder de breedgedragen steun van de studenten, werd weggeschonken aan iemand die de verwezenlijking van de multicultuur en de vervanging van de Europese burgers door niet-Europese vreemdelingen tot haar Heilige Oorlog heeft gemaakt.

Hij verwoordt zijn tussenkomst vanavond voor de Raad van Bestuur als volgt: “Tot ongenoegen van de voorzitter, die me voortdurend onderbrak, maakte ik zonet gebruik van mijn mandaat in de Raad van Bestuur van de Universiteit Gent om de raadsleden duidelijk te maken dat een zeer groot deel van de studenten en alumni het niet eens zijn met de beslissing om een eredoctoraat uit te reiken aan Angela Merkel. Ik ben verkozen om de studenten te vertegenwoordigen en mijn mond open te doen en dat zal ik blijven doen, ook als het mij boze blikken oplevert.

Proficiat Dries! Onze steun heb je!

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

3 reacties op “Lid Raad van Bestuur UGent geeft rector lik op stuk: “Merkel verdeelt Europa!””

  1. Ik ben blij dat de studenten zich bewust zijn van de gigantische vergissing in het asielbeleid van Mevrouw Merckel en proficiat aan Dries Van Langenhove dat hij dit zo mooi verwoord heeft, te bedenken dat veel andere politici hun hoofd in het zand steken hiervoor, dat is natuurlijk de gemakkelijkste manier om één probleem op te lossen!

  2. Het is wen grote satanische kliek! Merkel moet weg!

  3. toch nog een verstandige stem uit de academische wereld de rest is wereldvreemd

Trending

Ontdek meer van ReactNieuws

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder

Ontdek meer van ReactNieuws

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Continue reading