‘Vluchteling’ Ibrahim Salem (38, Eritrea) verkracht 67-jarige vrouw in Albufeira, Portugal

reactalbufeira_1Een Eritrese vluchteling die net iets meer dan een maand geleden aangekomen is in Portugal, zit nu al in voorlopige hechtenis, wegens de brutale verkrachting van een 67-jarige dakloze vrouw in Albufeira vorige week donderdag.  Ibrahim Salem, 38, werd in eerste instantie staande gehouden door de 21-jarige getuige Cody Searle, schrijft de Portugese krant ‘Correio da Manhã’ (CM).  Searle vertelde de krant hoe hij de vrouw na de aanval zag liggen op de Avenida de Liberdade in Albufeira: ‘naakt, met stuiptrekkingen, en overal bloed”.   “Ik moest hem te pakken krijgen, na wat hij bij deze weerloze vrouw gedaan had”, zei Searle, eraan toevoegend dat zijn heldendaad niet meer was dan ‘zijn plicht als burger’.

De krant CM meldde dat Salem werd betrapt “met zijn broek nog open” en met het bloed van het slachtoffer op zijn kleren.  De vrouw, die werd beschreven als “ernstig gewond”, liep breuken op in het aangezicht en werd opgenomen in het Faro Hospital.  De bloedvlekken van de aanval waren gisteren nog zichtbaar op straat toen CM meldde dat Salem  één van de 15 vluchtelingen was die op 28 oktober in Portugal aankwamen uit een Italiaans opvangcentrum.  De vluchtelingen werden door de António Silva Leal Foundation in Portugal gebracht, aldus de krant. Die stichting organiseert diverse solidariteitsinitiatieven voor ‘vluchtelingen’ in Lissabon, Albufeira, Faro, Leiria en Sintra.  In tegenstelling tot bv. Hongarije heeft Portugal het ‘spreidingsplan’ van de EU aanvaard, en neemt het dus illegale immigranten over van Italië.

Het is onduidelijk wat er zal gebeuren met Salem na de eerste gerechtszitting. Voorlopig wordt hij vastgehouden op bevel van een rechter in Albufeira, zegt CM, die eraan toevoegt dat er geen twijfel over bestaat dat hij schuldig is.

Origineel artikel:  http://portugalresident.com/eritrean-refugee-held-over-bloody-albufeira-rape

8 comments

  1. Een notenkraker kan multifunctioneel tot meerdere multiLULturele eer en glorie aangewend worden. De kraker dient in dit geval wel eerst twee stevige oordoppen te plaatsen om barsten in zijn beide buizen van Eustachius te vermijden ; “zeker is zeker “

  2. En in de US verdween een 34 jarige vrouw tijdens het joggen. Ze werd gekidnapt door latino’s. Ze hebben haar 3 weken lang gemarteld (gebrandmerkt, uitgehongerd, geslagen, geketend, zweepslagen, enz…) en haar blonde haren afgesneden.

    http://nypost.com/2016/11/29/kidnapped-jogger-was-branded-starved-nearly-to-death/

    https://www.washingtonpost.com/news/post-nation/wp/2016/11/25/missing-california-mother-found-alive-three-weeks-after-her-apparent-abduction-police-say/

Comments are closed.