reactalbufeira_1Een Eritrese vluchteling die net iets meer dan een maand geleden aangekomen is in Portugal, zit nu al in voorlopige hechtenis, wegens de brutale verkrachting van een 67-jarige dakloze vrouw in Albufeira vorige week donderdag.  Ibrahim Salem, 38, werd in eerste instantie staande gehouden door de 21-jarige getuige Cody Searle, schrijft de Portugese krant ‘Correio da Manhã’ (CM).  Searle vertelde de krant hoe hij de vrouw na de aanval zag liggen op de Avenida de Liberdade in Albufeira: ‘naakt, met stuiptrekkingen, en overal bloed”.   “Ik moest hem te pakken krijgen, na wat hij bij deze weerloze vrouw gedaan had”, zei Searle, eraan toevoegend dat zijn heldendaad niet meer was dan ‘zijn plicht als burger’.

De krant CM meldde dat Salem werd betrapt “met zijn broek nog open” en met het bloed van het slachtoffer op zijn kleren.  De vrouw, die werd beschreven als “ernstig gewond”, liep breuken op in het aangezicht en werd opgenomen in het Faro Hospital.  De bloedvlekken van de aanval waren gisteren nog zichtbaar op straat toen CM meldde dat Salem  één van de 15 vluchtelingen was die op 28 oktober in Portugal aankwamen uit een Italiaans opvangcentrum.  De vluchtelingen werden door de António Silva Leal Foundation in Portugal gebracht, aldus de krant. Die stichting organiseert diverse solidariteitsinitiatieven voor ‘vluchtelingen’ in Lissabon, Albufeira, Faro, Leiria en Sintra.  In tegenstelling tot bv. Hongarije heeft Portugal het ‘spreidingsplan’ van de EU aanvaard, en neemt het dus illegale immigranten over van Italië.

Het is onduidelijk wat er zal gebeuren met Salem na de eerste gerechtszitting. Voorlopig wordt hij vastgehouden op bevel van een rechter in Albufeira, zegt CM, die eraan toevoegt dat er geen twijfel over bestaat dat hij schuldig is.

Origineel artikel:  http://portugalresident.com/eritrean-refugee-held-over-bloody-albufeira-rape

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

8 reacties op “‘Vluchteling’ Ibrahim Salem (38, Eritrea) verkracht 67-jarige vrouw in Albufeira, Portugal”

 1. Een notenkraker kan multifunctioneel tot meerdere multiLULturele eer en glorie aangewend worden. De kraker dient in dit geval wel eerst twee stevige oordoppen te plaatsen om barsten in zijn beide buizen van Eustachius te vermijden ; “zeker is zeker “

 2. Ik ga jullie niet vertellen welke straf ik de dader zou geven, maar er zou een bankschroef bij te pas komen.

 3. En in de US verdween een 34 jarige vrouw tijdens het joggen. Ze werd gekidnapt door latino’s. Ze hebben haar 3 weken lang gemarteld (gebrandmerkt, uitgehongerd, geslagen, geketend, zweepslagen, enz…) en haar blonde haren afgesneden.

  http://nypost.com/2016/11/29/kidnapped-jogger-was-branded-starved-nearly-to-death/

  https://www.washingtonpost.com/news/post-nation/wp/2016/11/25/missing-california-mother-found-alive-three-weeks-after-her-apparent-abduction-police-say/

 4. Jong of oud, dat maakt allemaal niets uit voor de geweldige “nieuwe” Europeanen.

  90 jarige Duitse vrouw verkracht door immigrant.

  https://www.jihadwatch.org/2016/10/germany-muslim-migrant-arrested-for-rape-of-90-year-old-grandmother-returning-from-church

  79 jarige Duitse vrouw verkracht op het kerkhof door een je-weet-wel-wie/wat.

  https://www.rt.com/news/353485-germany-rape-refugee-cemetery/

 5. Een irakees verkracht 2 Chinese studenten in Duitsland.

  https://www.rt.com/news/369511-germany-refugee-rape-chinese-students/

 6. In Denemarken probeerde een immigrant een baby te stelen.

  http://10news.dk/?p=2967
  http://roskilde.lokalavisen.dk/stjal-baby-og-barnevogn-/20161116/artikler/711159102/1617

  In Duitsland is een 19 jarig meisje verkracht en afgemaakt door een afghaan. Ze blijkt de dochter te zijn van een links-liberale advocaat die werkt voor de EU.

  http://www.express.co.uk/news/world/739620/Maria-Ladenburger-murder-EU-official-daughter-killed-by-refugee-Aghan

 7. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Dankzij onze Europese ‘LEIDERS’ c.q.VOLKSVERRADERS!

Trending

%d bloggers liken dit: