reactvoorpostzwartepiet1De beweging Voorpost gaat zondag een symbolische ‘steunoptocht’ houden tegen de pogingen om onze eigen culturele tradities te vernietigen, en dus voor het integrale behoud van het kinderfeest Sinterklaas in zijn huidige vorm, inclusief de ‘Zwarte Pieten’.  ‘Begin november werd een zogenaamd “Pietenpact” voorgesteld. Daarin wordt gesteld dat het Sinterklaasfeest moet gevierd worden zonder raciale stereotyperingen. Dit wil zeggen dat het feest ingevuld kan worden met roetveegpieten, regenboogpieten, ongeschminkte pieten enz’, aldus Voorpost.  ‘ Met andere woorden, de traditionele Zwarte Piet moet plaatsmaken voor een knecht die helemaal vreemd is aan de eeuwenoude Sinterklaastraditie.  Dit Pietenpact is schandalig! De Sinterklaastraditie wordt aangepast tegen de wil van het volk. Deze mooie volkstraditie dient in ere gehouden te worden, dus MET de traditionele ZWARTE Piet.   Ons traditioneel kinderfeest krijgt het steeds moeilijker te verduren door bemoeienissen van enkele politiek correcten, die veelal van vreemde origine zijn, en hun wil willen opdringen aan de meerderheid van ons volk.   Kom daarom op zondag 27 november om 14u00 naar het Conscienceplein te Antwerpen, en toon uw solidariteit met Zwarte Piet.  Zwarte Piet moet ZWART blijven!’

De heisa rond Zwarte Piet lijkt misschien bijkomstig, maar dat is hij niet, omdat zich stilaan een patroon aftekent, waarbij onder druk van de allochtone immigranten elk van onze culturele feesten en gebruiken voor de bijl gaat.  Eerder werd al de klassieke wens ‘Zalig Kerstfeest’ vervangen door inhoudsloze frases, werden kerststallen en kruisbeelden verwijderd, werd het kruis op de mijter van Sinterklaas weggemoffeld en wordt zelfs het vieren van onze klassieke christelijke feestdagen zélf gecontesteerd.  Het doel is duidelijk: de perfecte multiculturele brij, waarin elk Vlaams, blank en Europees element is weggeveegd ten gunste van de allochtone invasie.

reactvoorpostzwartepiet2

 

 

 

 

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

4 reacties op “Voorpost zondag op straat tegen cultuurafbraak, voor Zwarte Piet”

  1. Die schimmel waar de Sint op rijd, zouden we die ook niet beter vervangen door een zwart paard? Geef toe, zo’n spierwit beest, da’s toch verschrikkelijk racistisch en denigrerend tegenover iedereen met een beetje huidpigmentatie. Geen wonder dat moslims hier zoveel aanslagen plegen. Als je er een beetje over nadenkt is het allemaal onze schuld.

  2. Hier een coole video (4 minuten) van onze Britse kameraden van “National Action”

  3. Uitstekend.

    En ja, die viezerikken, die alles wat Westers is willen kapotmaken (inclusief onze genen), doen dat met ons belastingsgeld.

    Pure waanzin.

  4. Wij laten Zwarte Piet toch niet politiek-correct afbleken met Javel tot een “Albino Piet” door OIKOFOBIE-onverlaten van het “Minderhedenforum” en “deBuren” , volkomen OVERgesubsidieerd met ONS belastingsgeld ? Zijn wij dan toch zo’n idiote masochisten dat wij dulden dat Liesbeth Homans WEL een “Minderhedenforum” subsidieert maar uiterst flagrant AUTOCHTONOFOOB DISCRIMINATOIR geen…”Meerderhedenforum” ! Nochtans BLIJVEN wij tevens dulden dat het hoogste debiet aan belastingsgeld daartoe, wegens onze numeriieke meerderheid , wordt afgetroggeld en afgeperst bij ONS, autochtonen ! “Politiek-correcte stank als autochtone dank”, Onthouden in het stemhokje !

Trending

%d bloggers liken dit: