reactfraukepetry5Voor Vlamingen en Nederlanders is het moeilijk zich voor te stellen, welke bedreigingen en intimidaties men in Duitsland moet trotseren zodra men zich als vaderlandslievend geuit heeft.  Naast de haat van scholen, kerken, vakbonden, leugenpers en centrum- en linkse partijen, is er ook een actief netwerk van gewelddadige communistische extremisten, zoals het beruchte ‘Antifa’, die niet aarzelen om weerloze PEGIDA-betogers in elkaar te slaan of aanslagen te plegen op eigendommen van patriotten.

Tot nogtoe waren doorgaans mensen van NPD het slachtoffer, maar nu de AfD overal electoraal doorbreekt voelen de linkse anti-democraten zich geroepen om deze mensen aan te vallen.  Dit zijn de beelden van de auto van AfD-voorzitter Frauke Petry, nadat hij vorig weekend werd aangevallen.

Eigenlijk mag het geen verwondering wekken: zolang links aan de macht was, waren de daden van geweld door rechts op de vingers van één hand te tellen.  Nu de wind in Europa (en de VS!) aan het keren, is, en rechts aan de macht komt, grijpt links meer en meer naar straatgeweld.

Want als men daar niet democratisch zijn zin krijgt, dan maar ondemocratisch:  dat komt helaas niet als een verrassing…

 

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

8 reacties op “Aanslag verwoest auto van Frauke Petry (AfD)”

 1. Zo ziet een politiek-correcte aanslag er dus uit !

 2. welke deelstaatparlementsleden van de AfD hebben joodse roots ?

 3. Het is duidelijk dat het niet ging om Frauke dodelijk te treffen, maar eerder om haar serieuze schok te berokkenen.Het was dus een verwittiging , hetgeen duidt op de vastberadenheid van links, rood & alle laffe ratten van Antifa !
  Dit is ook het teken dat ze juist zit in haar politiek beleid ;anders zou de vijand niet zo’n moeite hebben gedaan !
  Respect Frauke, u bent een voorbeeld voor alle Patriotten.

 4. Wie herinnert zich nog Jorgen Heider ,,,,,??????????????????????????????

 5. Ja ik denk toch dat Mvr Petry aan een kogelvrij iets moet gaan denken er lopen volkertjes zat .

  1. Zoals gewoonlijk komt de kogel weer van links! Denk aan Fortuiyn en indertijd aan Janmaat en zijn vrouw!

   1. Typish kreeg Janmaat helemaal geen kans. Zijn vriendin verloor beide benen door een brandbomaanslag. Fortuyn liet zich bedienen in bepaalde clubs en Janmaat was daar vrij van. Wat ik me herinner was Janmaat ook slagen beter.
    Wilders is een zwartharige neppert met geblondeerd haar en joodse roots en is dus wel door de kliek groot geholpen.

Trending

%d bloggers liken dit: