Cipier door moslimterrorist neergestoken in Franse gevangenis “dit is slechts het begin”

De 24-jarige moslim, Bilal Taghi, zat opgesloten in de gevangenis van Osny (Val-d’Oise). Zondag, toen het heerschap zijn dagelijkse wandeling mocht aanvatten, bood hij zich aan met een handboek waaronder een priem van 20 cm verborgen zat. Toen de niets vermoedende penitentiaire beambte de man verzocht zijn handdoek in de cel te laten, plofte hij het steekwapen in diens rug. Het lukte de bewaker nog om te ontkomen, maar hij werd even later alsnog door Taghi ingehaald, die een tweede maal toestak.

islgev

Ditmaal ging het projectiel in de keel van het slachtoffer, amper 2 millimeter van de arteria carotis (halsslagader). Een tweede toegesnelde bewaker, die zijn collega ter hulp kwam, werd in arm en aangezicht gestoken. Het was uiteindelijk de opgeroepen interventie-eenheid die het individu met een rubberkogel in volle borst wist uit te schakelen. Het mag een wonder heten dat beide beambten het er levend hebben vanaf gebracht!

De langverwachte aanslag in een gevangenis is daarmee een feit. Volgens medewerkers van de strafinrichtingen zat het eraan te komen. Het was alleen bang afwachten tot wanneer het zou gebeuren. En het zal wellicht niet het laatste zijn, zo voegen ze eraan toe.

Het antiterrorismeparket houdt zich met de zaak bezig en de aanklacht luidt: ‘Poging tot een terroristische moord op een agent van openbare orde’. De moslimschoft heeft intussen toegegeven dat hij met voorbedachte rade handelde. Tussen de moordpoging en de komst van de speciale eenheid, vond het heerschap nog de tijd om – met het bloed van het slachtoffer – een hart op zijn celmuur te tekenen, waarna hij aan het bidden sloeg. Na die moedige daad moest Allah er immers bij gesleurd worden…

Bilal
Bilal Taghi op zijn proces.

8 comments

  1. Zolang PERMISSIVITEIT tegenover muzelmanse fanatici politiek-correct verkleed blijft als “verdraagzaamheid”(sic) of “positieve actie”(sic), evenlang zullen dergelijke “incidenten”(sic) te voorkomen zijn !

  2. Wat een leuke mensen. Misschien moeten we er nog een paar miljoen importeren. Wat kan er nou mislopen?

  3. Wel heel cynische tikfout: Hij bood zich aan met een handboek waaronder… In dat handboek waarschijnlijk gebruiksaanwijzing om de heidense Westerlingen in groten getale af te maken?

  4. Ironie is dat hij in de “DEradicaliserings” afdeling van de gevangenis zat.

Comments are closed.