Een nieuw schooljaar gaat vandaag van start. Meer dan 1 miljoen kinderen wandelden deze ochtend door de schoolpoorten van Vlaanderen. Maar hoe ziet de samenstelling van de klassen er in het schooljaar 2016-2017 uit? Wij kregen klaslijsten toegestuurd uit een lagere school in Deurne en die ziet er alvast weinig hoopvol uit voor wie droomt van een ‘Vlaamse’ toekomst met Europese normen en waarden.

bord.jpg

85 leerlingen staan er op de klaslijsten die we in onze elektronische brievenbus vonden. Om meteen met de deur in huis te vallen: van die 85 leerlingen zijn er een 70-tal van vreemde afkomst. Van die 70 kunnen we vrij zeker vermoeden dat er een 50-tal een islamitische thuis hebben. Dat maakt dat amper 18% van de leerlingen in deze basisschool Vlaming is en 60% van de leerlingen moslim.

Dit is slechts één van de vele scholen in Antwerpen en bovendien geven de cijfers van een school in Grootstedelijk gebied een vertekend beeld om de lijn te kunnen doortrekken naar heel Vlaanderen. Maar we mogen niet naïef zijn, de vervreemding van Vlaanderen begint in de moederschoot van de nu al talrijk aanwezige niet-Vlamingen in onze steden en gemeenten.

Neem daarbij dat de asielcrisis nog lang niet aan zijn einde is en je weet dat de Vlaamse toekomst er allesbehalve Vlaams uitziet. Wat zijn we tenslotte met een een ‘Vlaams’ beleid, wanneer de bevolking alsmaar meer ont-Vlaamst en daarenboven in grote getale islamiseert?

klaslijst 2.jpg

klaslijst 3.jpg

klaslijst 1.jpg

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

3 reacties op “Doorsnee basisschool in Antwerpen: 82% vreemdelingen, waarvan 60% moslim”

  1. Niet overdrijven he! Ik kan zeker 1 moslim aanwijzen, ( van de 250 hier in de buurt ), die ‘s zondags, na de moskee, in mijn stamkroeg 1 pintje gaat drinken. Hij is rond de zeventig schat ik. Is van 1969 in vlaanderen, spreekt een paar woorden Nederlands ( Vlaams dialect ), heeft een degelijk pensioen, en is bijna ingeburgerd! Oef! Goe bezig he?

  2. Daarop hebben de politiek-correct gedegenereerde partijen van het Cordon DISCRIMINATOIR ons op getrakteerd, tegen heug en meug…. Ik ben blij dat ik al een gepensioneerd “stuk antiek” ben om de desastreuse consequenties in de toekomst gelukkig niet meer te hoeven beleven. Wat alsnog nog te doen ter elfder ure UIT ZELFVERDEDIGING ?????

  3. Zo goed als allemaal toekomstige IS / Daesh strijders !

Trending

%d bloggers liken dit: