DSC_0003Wat doet een mens zoal tijdens de vakantie?  Allerlei zaken, zoals het zoeken van een nieuw salon of een extra kastje voor in de badkamer.  En dan trekt een mens al eens naar IKEA in Wilrijk, één van de eerste vestigingen van de keten in ons land.  Een dagje zorgeloos weg uit de alledaagse werkelijkheid van islamisering, denkt een mens dan.  Mis poes: vanaf het ogenblik dat men over de drempel stapt, gaat de propagandamachine aan het werk.

Een lezer van onze website bezocht onlangs de IKEA en Wilrijk en bezorgde ons dit verslag:

‘Wie door de IKEA wandelt wordt al snel getroffen door het enorme aantal allochtonen dat er tewerk gesteld wordt, waarvan een aanzienlijk aantal een politiek propagandasymbool dragen: de islamitische hoofddoek.  Zoals bekend is er geen enkele bepaling in de Koran die zo’n hoofddoek verplicht, en zijn er vele moslimlanden waar het afgekeurd werd en wordt; maar in West-Europa wordt het ding massaal gedragen als symbool van islamisering en afwijzing van onze manier van leven.

In vele bedrijven wordt het dan ook terecht verboden aan personeel, aangezien personeel politiek neutraal moet zijn; maar niet zo in IKEA.  Daar is de agressie van de islam blijkbaar van harte welkom:

20082016reactikeahoofddoek 20082016reactikeahoofddoek2

Wie het pad van de islamisering inslaat, zal daarop natuurlijk altijd verder afglijden.  Bij de uitgang van de winkel kan je aan spotprijzen een kleinigheid eten: een ijsje, of een hotdog.  Vroeger ging het om een ‘gewone’ hotdog, zonder verdere toelichting: er lag dus een klassiek worstje op, allicht voor een groot deel gemaakt van varkensvlees.  Nu blijkt die hotdog vervangen te zijn door een halal-exemplaar: er wordt gemeld dat het een hotdog ‘met kippenvlees’ is.  Adieu varkensvlees…  Een keuzemogelijkheid is er niet: wie vraagt naar een worstje van varkensvlees, krijgt als melding dat dat ‘niet verkrijgbaar’ is…

DSC_0003

En daar eindigt het niet.  Wie aan de afhaalbalie wacht tot zijn bestelling is klaargezet, mag zijn tijd verdrijven met het aanschouwen van een propagandatentoonstelling over de ‘asielcrisis’.  Dat kadert in het project iWitness, waarmee IKEA zijn werknemers doordringt van de gewenste politiek-correcte visie op de asielinvasie, zoals hier getuigd wordt door een werknemer op hun website:

20082016reactikeahoofddoek3

20082016reactiwitnessikea Wie naar een winkel gaat om een kastje te kopen heeft geen zin om die dag aan politiek te doen.  Ik zal voortaan mijn aankopen in een andere meubelwinkel doen.’

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

17 reacties op “Een dagje IKEA: hoofddoek, halal-hotdog en asielpropaganda”

 1. Mogen mensen die varkensleren schoenen dragen er nog binnen ?

 2. jan hammerbacher

  Toch even een kleine rechtzetting: de Koran schrijft wel degelijk voor dat vrouwen een hoofddoek moeten dragen. 33:59 en 24:31 voor wie het wil nalezen.

  NVDR: Men kan erover twisten, natuurlijk, en wat een roverhoofdman ooit heeft opgeschreven heeft eigenlijk ook weinig belang, maar in de versie die wij hebben spreken de passages in kwestie over het dragen van lange bovenkleding en het bedekken van de schaamdelen, waaronder de borsten, niet over het dragen van een hoofddoek.

  1. jan hammerbacher

   Dit zijn in ieder geval de verzen die door de fundi’s aangehaald worden om hoofddoeken, burka’s etc goed te praten. Maar inderdaad, je hebt gelijk, het woord “hoofddoek” komt er niet expliciet in voor.

 3. “Muzelmanse Couscous meubels van IKEA kopen, alleszins niet voor wie zich ooit heeft laten dopen”

 4. Gewoon schandelijk , misbruik maken van hun positie ! doe zoverder , je zal alleen nog effen moeten wachte tot alle echte Westerlingen dood zijn en dan kun je rustig alle kamelen invoeren en de boel verder laten volschijten

 5. Ik denk dat ik vanaf nu ikea ga boycotten.

  Ze mogen hunne multiculti brol daar steken waar de zon niet schijnt. :)

  1. is zowiso al n rommelwinkel ben er nooit geweet oh ja èèn of twee keer heelllll lang geleden toen kip nog koe was en er nog geen theedoeken en kopvodden als personeel liepen. wij zouden allemaal zulks moeten boycotten dan zouden die winkels wel op hun stappen terugkomen het is een echte schande maar spijtig genoeg gaat het blanke ras steeds meer met dat tuig om of doen ze gewon of hun neus bloedt tot er is iets valt in ikea…dan gaan ze t snappen

 6. Niet alleen bij Ikea maar bij AH, Action ,Hema , EM-TE en nog meer van die grote bedrijven kom je enkel nog maar personeel met hoofddoek tegen en dan vinden ze het nog gek dat de Nederlander zich daar tegen afkeert? Schijnbaar door het gezeik dat zij zich gediscrimineerd voelde en nergens aan de bak kwamen heeft hebben grootwinkelbedrijven toe gegeven aan de islamisering.

 7. Ik heb geen behoefte aan multiLULturele zelfbouw-meubels, uit sossenstaat Sverige, kampioen in asielimport met de kebelijk bijbehorende hoge score aan verkrachtingen, DERMATE dat volgens sommige commentaren op het internet, sommige blondines hun haren zwart laten verven om jonge, bronstig import volk niet op “gedachten en daden te brengen”. Google eens “Sweden” + “rape” + “immigrants” , dan zult u een lawine aan artikels ter zake krijgen, cijfermatig gedocumenteerd. Lees en HUIVER !

 8. Frederik Van der Linden

  Gij zijt mijne man !!

 9. Heb ik al gedaan jaren geleden toen ze nog geen multi culti shit hadden.
  Wat een enorme tievus kutzaak dat Ikea echt waar en wat een garbage verkopen ze daar.
  Moet je verplicht die hele fucking winkel door douwen maar een route dus een gedwongen wandeling.
  Denk nou niet ik moet alleen maar even dit of dat hebben dat kun je vergeten ze dwingen je gewoon het hele kutpand door te gaan bijzonder ergerlijk.
  Kom je uiteindelijk bij de kassa staat er een rij van +_ 30/40 man te wachten en maar een kassa open.
  Ja weltrusten Ikea en ruim je Eigen zooi maar op zo de kar laten staan en ze nog wat toegewenst.
  Kom er van mn leven niet meer .

 10. waarom niet met velen karren vol laden en ze aan de kassa achterlaten?

  1. schitterend idee Ludo

  2. Zeer goed idee.

   1. Gewoon doen, en dan op aterdag middag 14.00 uur.. Leuke tijd voor.

   2. En dan op zaterdag middag 14.00 uur.

Trending

%d