SP.a-kopstuk Jo Vermeulen organiseert Jeugdboekenmaand 2017 (doelgroep 3 tot 15 jaar) met als thema: ‘transgenders’

conchita schreeuwtWaar is de tijd dat jonge kinderen boeken lazen over prinsen, prinsessen, piraten en ridders?  Lang vervlogen, als het van Vlaams Parlementslid Jo Vermeulen (SP.a) afhangt:  de Jeugdboekenmaand 2017, met als doelgroep kinderen vanaf 3 jaar (!) tot 15 jaar, gaat het zowaar hebben over… ‘transgenders’.

Een tijdje geleden zorgde Vlaams minister Liesbeth Homans (N-VA) voor opschudding door in een beleidsplan het bouwen van ‘transgendertoiletten’ in nieuwe gebouwen op te nemen.  Daarmee werd eens hartelijk gelachen, en het werd beschouwd als een alleenstaand feit.

Ten onrechte, want de lobby die de geestesziekte ‘transgenderisme’ wil normaliseren is bijzonder actief:  nu richt men zich expliciet op jonge kinderen.  In 2017 gaat opnieuw de ‘jeugdboekenmaand’ door, een door de Vlaamse overheid fors gesubsidieerd initiatief dat in scholen, bibliotheken en via de staatsomroepen jongeren aan het lezen wil brengen.  Daar is niets mis mee, wel integendeel, maar van de gelegenheid wordt helaas misbruik gemaakt om kinderen politiek te indoctrineren.  In 2016 werd de multiculturele chaos opgedrongen, in 2017 wordt dat het ‘transgenderisme’.

Geniet even mee van de aankondiging op hun website:   

‘Onder de noemer ‘M/V/X’ zullen we het hebben over jongens en meisjes, gender, rolpatronen en stereotypen. Bestaan er typische jongens en meisjes? En bestaan er dan ook ‘echte’ jongens- en meisjesboeken? Houden alle meisjes van roze en prinsessen? En alle jongens van draken en ridders? Wat betekent het om jongen of meisje te zijn? Wat als je je geen van beide of net allebei voelt? Dat, en veel meer, in boeken natuurlijk. Want jeugdliteratuur biedt jonge lezers en al wie met boeken aan de slag wil gaan een schat aan verhalen, veel stof tot nadenken en uitgelezen kansen om hokjes te doorbreken.’

Dat laatste geeft uiteraard perfect de gewenste richting aan:  de kinderen, die nog normaal denken en weten dat een mens geboren wordt als een biologische man of een biologische vrouw, moeten door het lezen van propagandalectuur aan het twijfelen gebracht worden en ervan doordrongen worden dat man of vrouw zijn een ‘keuze’ is.  Uiteraard is dat nonsens: ‘transgenderisme’ is een geestesziekte, en zelfs geslachtsoperaties zijn niets meer dan (voor de gemeenschap erg duur) zelfbedrog.

Dat de Jeugdboekenmaand misbruikt wordt voor politiek hoeft niet te verwonderen.  Het is een initiatief van de club ‘Iedereen Leest’, dat blijkbaar functioneert met de actieve steun van de linkse club Boek.be, die al decennia weigert om rechtse politieke uitgeverijen en schrijvers een plaats te geven op de jaarlijkse Boekenbeurs.  Vorig jaar mocht de ISIS-terrorist Younes Delefortrie daar zijn boek zitten signeren, maar een democratisch verkozen politicus als Filip Dewinter die honderdduizenden Vlamingen vertegenwoordigt mag er niet binnen…

‘Iedereen Leest’ functioneert zelf met een raad van bestuur, die er volgens hun website zo uitziet:

Koen Jaspaert – voorzitter, hoofddocent Vakgroep Taal & Onderwijs KULeuven

Jo Vermeulen – Vlaams volksvertegenwoordiger SP.a

Vanessa Joosen – ondervoorzitter, onderzoekster Jeugdliteratuur UA
Ivo Moyersoen – penningmeester, gewezen voorzitter van de rechtbank van eerste aanleg in Antwerpen
An Renard – directeur van de Erfgoedbibliotheek Hendrik Conscience
Jeroen Overstijns – BU manager WPG
Nele Hendrickx – secretaris, hoofdredacteur De Geus
Danny Theuwis – cultuurfunctionaris 30CC – Stad Leuven – Programmator Muziek & Literatuur
Machteld Verhelst – directeur Pedagogische Begeleidingsdienst van het Katholiek Onderwijs – VSKO

16082016jovermeulenJo Vermeulen is niet enkel Vlaams Parlementslid voor SP.a, maar ook voorzitter van de machtige Antwerpse afdeling van de SP.a.

In Borgerhout is hij één van de grondleggers van de extreem-linkse coalitie met de stalinistische PVDA, die het district Borgerhout bestuurt.

 

6 comments

  1. Het zal nog zover komen dat sossenroden en gifgroenen hetero’s als “abnormaal” zullen stigmatiseren omdat zij zich WEL via sexueel verkeer kunnen voortplanten.

  2. Het zal nog gekker worden. Maar nu is het de beurt aan een mentale ziekte: mensen die hun geslacht niet willen erkennen. Een mens gaat voor minder naar de psychiater. Het als normaal beschouwen van een ziekte is typerend voor onze nieuwe maatschappij: verziekt en verrot.

  3. Ziekelijke smeerlappen.

    De jeugd verpesten is één van de hoofddoelen van de links-liberale kanker. Op die manier krijg je namelijk een land vol met disfunctionele debielen die gemakkelijk te manipuleren zijn.

    Hoelang gaat het Volk dit nog slikken?

  4. Ik heb geen moeite met iemands geaardheid. Ieder mag zijn wat hij wil,we leven in een vrij land en en kleine minderheid die het echt is zal er altijd zijn. Maar nu is het te ver doorgeslagen, waar vroeger niks bespreekbaar was, is het nu weer te open. Om kinderen al zo vroeg met die dingen te confronteren is fout! En houd je voorkeur binnenshuis, zodat niemand zich er aan storen kan!

  5. Het fenomeen van de linkse demagogie zal zich op zeker moment door niet gebrainwashed Vlamingen als agressief overkomen en zullen intern de noodzakelijke slakracht de arrogante moslimbroeders en familie uit het land gezet worden. Niettegenstaande de vele geïsoleerde wijken in de grootsteden dient een agressieve actie gevoerd te worden in deze wijken teneinde deze ter heroveren op de illegalen en de drugstraffic

Comments are closed.