10082016reactminderhedenforumstationDe door Geert Bourgeois erkende propagandaclub ‘Minderhedenforum’, betoelaagd met meer dan 1 miljoen euro belastinggeld per jaar, zet haar propagandacampagne voor ‘fiere Vlamingen’ op orkaankracht verder.  Betaald met uw belastinggeld duiken de propagandaposters overal op, tot in de treinstations toe.  De regering die haar politieke dogma’s opdringt via reclamepanelen in stations van de staats-treinmaatschappij: George Orwell had het niet beter kunnen verzinnen…

Intussen blijven ook nieuwe afbeeldingen volgen.  Hier de nieuwste afbeelding in de reeks, van de ‘Vlaming’ ‘Abu Anwar al-Belgiki’ die recent voor een knalmoment gezorgd heeft in Irak, door zichzelf op te blazen in opdracht van Islamitische Staat!

Aanvankelijk wilden sommigen binnen het Minderhedenforum deze afbeelding niet gebruiken, maar dat werd terecht van tafel geveegd:  elke allochtoon heeft het Heilige Mensenrecht om niet gediscrimineerd te worden, en discriminatie op basis van politieke overtuiging is verboden!  Dus zou het toch flagrante discriminatie zijn, moslimterroristen het recht op ‘Vlaming-zijn’ te ontzeggen, nietwaar?  Dus ziet u ongetwijfeld deze afbeelding binnenkort ook in uw station!

aanslagplegersyriemagikfierzijn

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

5 reacties op “[SATIRE] Ook deze ‘Vlaming’ mag fier zijn! Nietwaar?”

 1. jean marie TYTECA

  Rond 1545 zijn mijn voorvaderen aangeland in Bologne, samen met een gedeelte van de nog resterende Spaanse armada. Mijn Ghotische afkomst wijst er op dat wij destijds reeds zwaar met de islamisten in Spanje in oorlog waren. Eigenaardig genoeg ben ik nog steeds islam-kritisch (zou het in de genen zitten?). Officiële bewijzen wijzen uit dat ik geen “racist” ben. Dus toch een realist.

 2. jan hammerbacher

  Als VB of een andere rechtse organisatie zo’n affiche in mijn bus zou proppen, ik hang ze meteen op.

 3. Frederik Van der Linden

  ‘ t Is toch zo simpel. Wij moeten ze niet.

 4. Een hond geboren in een paardenstal is geen paard.
  Een paard geboren in een hondenkennel is geen hond.

  1. Maar nochtans is het zo dat , conform de politiek-correcte “heilsleer”, een Zuid-Afrikaanse Khoikhoi , “Hottentot” in de eigen taal der “Afrikaners”, die geïmporteerd wordt in ONS Vlaanderen door de NV PoCo wel TERSTOND tot “Vlaming” getransmuteerd wordt , indien hij/zij zich vlak na aankomst onmiddellijk een sossenrode of gifgroene partijkaart aanschaft. Een inreis-visum is dan zelfs niet nodig ! NOG sneller implementeerbaar dan de “snel-Belg-wet” is deze met politiek-correcte ,kleverige lichaamsvochten aan elkaar geklitte “snel-Vlaming-wet”. Er is noch een goochelstokje noch een Handbook “Alchemie voor Dummies” bij nodig om deze verbazingwekkende transmutatie uit te voeren, aankoop van één van beide partijkaarten volstaat. Waarom zouden politiek-correct geobsedeerden het voor zich zelf moeilijk maken als het gemakkelijk kan?

Trending

%d