10082016reactmolenbeekvlaamsegrondEen Canadese journaliste wilde wel eens kennis maken met Molenbeek, het gebied waar moslimextremisme door de regering van N-VA,MR,CD&V en VLD gedoogd wordt, zonder dat er zelfs maar een begin van de door Jambon stoer aangekondigde ‘opkuis’ merkbaar is.

Ze maakte al vrij snel kennis met de realiteit: als vrouw en niet-moslim werd ze lastig gevallen en belaagd, en als ze geen stevige security zou bijgehad hebben was ze zeker aangevallen en aangerand.

Merkwaardig toch, dat een Canadese journaliste er op één dag in slaagt relevantere beelden te draaien dan VRT en VTM in een gans jaar…  Maar ja, die hadden het wellicht te druk met het opkloppen van stoute meningen van stoute Vlamingen op Facebook.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

4 reacties op “Canadese journaliste belaagd door moslimextremisten in Molenbeek”

  1. ja maar onze politieke lijders hebben het nog niet door dat wij binnen onafzienbare tijd een burgeroorlog zullen krijgen met de (zogezgd goede) moslims;nochtans heet het vb hen er reeds 20jaar voorgewaarchuwd !!! de terrorist aanslagen is nog maar een begin !!
    en voor mijn part ISLAM GO HOME !!! en wanneer gaan onze burgers eens het lef hebben om zich niet meer te laten doen ???

  2. Dat kun je verwachten in een door België veroorzaakte vrijstaat waarin alles mogelijk is wat onze God verboden heeft!

  3. De Vlaamse benaming “Molenbeek” zaal nooit “Ruisseau-du-Moulin” worden, ONDANKS de verfransing want dat zou immers niet BERBERS genoeg klinken ! Zou “katholiek”(?) islamofiel Pater Dominicaan Johan Leman van het francofoon multikulti jeugdhuis “Le Foyer” wel beseffen dat de Sharia-aanhangers zo talrijk zijn in het door hem zo geliefde… “Muzelmanbeek” ?

Trending

Ontdek meer van ReactNieuws

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder

Ontdek meer van ReactNieuws

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Continue reading