Canadese journaliste belaagd door moslimextremisten in Molenbeek

10082016reactmolenbeekvlaamsegrondEen Canadese journaliste wilde wel eens kennis maken met Molenbeek, het gebied waar moslimextremisme door de regering van N-VA,MR,CD&V en VLD gedoogd wordt, zonder dat er zelfs maar een begin van de door Jambon stoer aangekondigde ‘opkuis’ merkbaar is.

Ze maakte al vrij snel kennis met de realiteit: als vrouw en niet-moslim werd ze lastig gevallen en belaagd, en als ze geen stevige security zou bijgehad hebben was ze zeker aangevallen en aangerand.

Merkwaardig toch, dat een Canadese journaliste er op één dag in slaagt relevantere beelden te draaien dan VRT en VTM in een gans jaar…  Maar ja, die hadden het wellicht te druk met het opkloppen van stoute meningen van stoute Vlamingen op Facebook.

4 comments

  1. ja maar onze politieke lijders hebben het nog niet door dat wij binnen onafzienbare tijd een burgeroorlog zullen krijgen met de (zogezgd goede) moslims;nochtans heet het vb hen er reeds 20jaar voorgewaarchuwd !!! de terrorist aanslagen is nog maar een begin !!
    en voor mijn part ISLAM GO HOME !!! en wanneer gaan onze burgers eens het lef hebben om zich niet meer te laten doen ???

  2. De Vlaamse benaming “Molenbeek” zaal nooit “Ruisseau-du-Moulin” worden, ONDANKS de verfransing want dat zou immers niet BERBERS genoeg klinken ! Zou “katholiek”(?) islamofiel Pater Dominicaan Johan Leman van het francofoon multikulti jeugdhuis “Le Foyer” wel beseffen dat de Sharia-aanhangers zo talrijk zijn in het door hem zo geliefde… “Muzelmanbeek” ?

Comments are closed.