Propagandaclub ‘Minderhedenforum’ provoceert, Vlamingen antwoorden

09082016minderhedenforum1Gedurende eeuwen is de basis van ons nationaliteitsrecht, net als vrijwel overal ter wereld, het zogenaamde ‘ius sanguinis’ geweest: het afstammingsrecht.  Belg was dus, wie een Belgische moeder of vader heeft – tot dat door Verhofstadt overboord werd gegooid met de ‘snel-Belg-wet’.  Maar de meeste Vlamingen handhaven het gezond verstand:  een Vlaming is dus, wie een Vlaamse moeder of een Vlaamse vader heeft.  (Kinderen uit gemengde huwelijken en adopties zijn uiteraard de uitzonderingen, en net als overal ter wereld kan huwen met een Vlaming tot aanvaarding leiden.)

Het systeem waarin we leven heeft echter een propagandadogma ingevoerd, namelijk dat al wie in Vlaanderen woont onmiddellijk magisch transformeert in een ‘Vlaming’; omdat dit gekke dogma door vele Vlamingen wordt afgewezen, is propaganda en indoctrinatie nodig.  Die wordt volop in het onderwijs gepompt, op orkaankracht verspreid door de leugenpers, en daarvoor werd ook een hele waaier propagandaclubs opgericht, waaronder het ‘Minderhedenforum’.

Deze VZW werd erkend door Vlaams Minister-president en moslimvriend Geert Bourgeois, en ontvangt jaarlijks meer dan 1 miljoen euro aan belastinggeld om een stel nietsnutten als Wouter Van Bellingen aan een job te helpen.

De propagandaclub heeft nu met dat belastinggeld een provocatie opgezet die eruit ziet als volgt:

09082016minderhedenforum1

De Vlamingen denken er het hunne van, en tonen meer verstand dan de subsidieslurpers:

09082016minderhedenforum2

09082016minderhedenforum3

Conform de propaganda van het systeem zullen deze kritische afbeeldingen nu als ‘racistisch’ bestempeld worden, en zal een andere propaganda-instelling, UNIA, nu met belastinggeld de nodige klachten en processen opstarten.  Uiteraard zal ook geprobeerd worden om met ‘meldingen’ bij Facebook de mensen te blokkeren die deze afbeeldingen van verzet verspreiden;  gelukkig wijken meer en meer patriotten uit naar het Russische vk.com.  Want in Vlaanderen blijft de politiek-correcte molen van propaganda en intimidatie draaien – ook al heeft een meerderheid der Vlamingen nog gezond verstand:  wat het systeem ook beweert, een Turk, Marokkaan of Afrikaan wordt nooit zomaar met een vingerknip een Vlaming.

Hier is de erkenning van de propagandaclub door Vlaams Minister-president Geert Bourgeois (N-VA):  minderhedenforum29032011_MB_erkenning_Minderhedenforum_0

geertbourgeois11juli2015moslims

15 comments

 1. Ter ondersteuning van de verbazingwekkende visie van het Minderhedenforum heeft een in PoCo-kringen gerenomeerde , gepatenteerde Linksoloog-Bioloog zich vol vermetele, voluntaristische geestdrift opgeworpen om politiek-correct onderzoek te doen naar telgen van poezen die in een viswinkel jongeren. Wat bleek naar verluidt tot zijn immense politiek–correcte tevredenheid ? Haar worp bestond NIET uit katjes maar zoals politiek-correct verhoopt uit “maatjesharing”, weliswaar nog vitaal levend, spartelend op het droge , dus nog ongekuist en uiteraard zonder de obligate begeleiding van fijngehakte sjalotte, laat daar geen misverstand over wezen. Voortaan zullen maatjes dus niet meer hoeven vanuit Holland ingevoerd te worden, indien dit geslaagd politiek-correct experiment een commerciëel succes zal blijken te worden ! Dit is dus eigenlijk ook, weliswaar onintentioneel beoogd, mede te danken aan de visie van dat “Minderhedenforum”. Verdient deze Linksoloog-Bioloog geen ereteken te krijgen van onze Suikerfeest-supporter Geert Burger, zo’n medaille in de “orde van de Maatjes-Aprilvis” met begeleidende PoCo oorkonde ?

 2. Indien ik naar de Noordpool emigreer dan wordt ik toch hokus pokus pats plots…. een “Eskimo” of indien ik naar Nieuw-Guinea uitwijk dan wordt ik toch hokus pokus pats plots …een “Papoea”, echt waar, elke politiek-correcte goochelaar weet hoe die goocheltruk marcheert ; naar verluidt is het veel eenvoudiger dan een wit konijn uit een hoge hoed “toveren” ! DAAROM wordt ook een Mbuti-pygmee die vanuit Noord-Oost Congo naar ONS Vlaanderen verhuist, met dezelfde politiek-correcte goocheltruk plots…een “Vlaming”. Geen enkele politiek-correct geïndoctrineerde zou dat ooit durven te betwisten.

 3. belg kunnen ze zijn in het land van flupe den eerste MAAR ZEKER GEEN VLAMING !!!!!!!

 4. Vlamingen …..wij zijn een volk van schilders , maar durven zo weinig kleur bekennen
  Overal
  moet men water in de wijn doen , in Vlaanderen vooral wijwater !!!!!!!!!!!!!
  Ik ben Vlaming die god Vlaming schiep en geen 1000 allahhs of andere rare profeten kunnen dat ooit veranderen

 5. Ik ben buitenlander en zou de grootste trots van mijn leven als ik ooit een Vlaming mag worden. Er is niets beter in de wereld dan Vlaanderen, geen beter volk dan de Vlamingen.

  Als voor jullie ‘rote buitenlanders’ Vlaanderen niet goed genoeg is, GA WEG, zo snel mogelijk.

 6. Kan er niemand een afbeelding maken van een Vlaming man met varkensvlees in een moskee en vrouw in bikini met daarop ik ben een moslims? Dan kunnen wij die ook eens delen?

  1. Begrijpt ge zelf wel wat ge hier schrijft, François, die zo moeilijk uw eigen voornaam exact kan spellen ? “Pseudo-cultureel racisme”(sic) is alleszins geen juridische qualificatie maar kennelijk een politiek-correct hersenspinsel dat een of andere politiek-correct ontaarde schrijvelaar ter intentioneel misleidende PoCo-propaganda uit zijn LINKSE duim gezogen heeft.

 7. Jullie redenering is uiterst gevaarlijk. Je geeft dan de Franstaligen gelijk die in de randgemeenten en elders in Vlaanderen hun “individuele – persoonlijke – rechten opeisen. Indien je het standpunt, dat steeds dat is geweest van de Vlaamse Beweging, dat wie in Vlaanderen woont als Vlaming wordt beschouwd (“droit du sol”), ondermijnt, zet je de poort naar de goedkeuring van het minderheidsverdrag wagenwijd open. En krijgen de Franstaligen uiteindelijk hun zin met alle gevolgen vandien. Vlaams-Nationalisten zouden beter tweemaal nadenken alvorens zich te laten leiden door emoties en niet door de rede. Onze voorouders die naar Amerika emigreerden of naar Frankrijk werden Amerikanen en Fransen en waren er fier op… waarom zou dat hier in Vlaanderen niet kunnen?

  1. Uw stelling, dat de ‘Vlaamse beweging steeds wie in Vlaanderen gewoond heeft als Vlaming heeft beschouwd’, is denk ik niet correct. in de Rand heeft de beweging steeds actie gevoerd met ‘pas u aan of verhuis’, ‘aanpassen of opkrassen’, en José Happart is uiteraard nooit als Vlaming beschouwd omdat hij toevallig in het Vlaamse Voeren woonde… De Vlaamse beweging heeft wel verdedigd dat Vlaanderen een grondgebied is, en dat al wie er woont onder het gezag van Vlaamse wetten moet vallen. Dat is iets helemaal anders. De Franstaligen eisen daarop inderdaad uitzonderingsregels, en dat wordt terecht afgewezen. Het Vlaamsnationalisme heeft wel degelijk steeds het ius sanguinis gevolgd, en terecht. Onze voorouders die naar Frankrijk emigreerden bleven Vlamingen tot aan hun overlijden; hun kinderen waren ook nog steeds Vlamingen, maar zochten zich doorgaans een Franse partner; hun kinderen waren dus Frans-Vlaams, en kozen vrijwel steeds voor de Franse identiteit. Zo verloopt assimilatie al eeuwen; maar dat verandert niets aan de geldigheid van het afstammingsrecht. Een Vlaming verandert niet magisch op vingerknip in een Amerikaan of Fransman – net zoals een Turk niet magisch transformeert in een Vlaming.

 8. Maak genoeg reklame voor vk! fb wordt alsmaar strenger in zijn censuur.

  1. Jullie redenering is uiterst gevaarlijk. Je geeft dan de Franstaligen gelijk die in de randgemeenten en elders in Vlaanderen hun “individuele – persoonlijke – rechten opeisen. Indien je het standpunt, dat steeds dat is geweest van de Vlaamse Beweging, dat wie in Vlaanderen woont als Vlaming wordt beschouwd (“droit du sol”), ondermijnt, zet je de poort naar de goedkeuring van het minderheidsverdrag wagenwijd open. En krijgen de Franstaligen uiteindelijk hun zin met alle gevolgen vandien. Vlaams-Nationalisten zouden beter tweemaal nadenken alvorens zich te laten leiden door emoties en niet door de rede. Onze voorouders die naar Amerika emigreerden of naar Frankrijk werden Amerikanen en Fransen en waren er fier op… waarom zou dat hier in Vlaanderen niet kunnen?

Comments are closed.