(VIDEO) ‘Nieuwe Fransen’ steken bus in de fik bij Parijs, roepen nieuwfranse kreet ‘Allahu akbar’

muslimrageNet zoals er dezer dagen een heleboel ‘nieuwe Vlamingen’ zijn, joepie, zijn er ook in Frankrijk een heleboel ‘nieuwe Fransen’, fantastique.  Deze verrijkers van de oubollige Europese samenlevingen brengen nieuwe tradities mee, zoals het op straat tegenhouden van autobussen om die vervolgens af te fikken onder het roepen van de bekende nieuwfranse kreet ‘Allahu Akbar’.  Dat betekent wellicht ‘vive la république’ of zo.

Maar hey, geen paniek, het gerecht waakt:  Facebookpagina’s waar mensen hun mening hierover zouden geven worden streng vervolgd wegens ‘racisme’.  We kunnen dus gerust zijn…  Intussen zullen deze beelden allicht evenveel aandacht krijgen op VRT en VTM als een Facebookpagina met een stoute mening.  Niet dus.

Naast de ‘grote jihad’ met bommen en geweren is dit de ‘kleine jihad’, waarbij straten en wijken gezuiverd worden van niet-moslims, overheidsdiensten en een normaal politie-toezicht.  Zo worden uitvalsbasissen gecreëerd van waaruit allochtone criminele en terroristische groepen ongestoord kunnen opereren.

 

4 comments

  1. Politiek-correct ontaarden zullen weeral gillen ;”dat heeft niks met de Islam te maken” wanneer die “gediscrimineerden”(sic) ; “Allahu Akbar” krijsen bij hun brandstichtende “protestdaad”(sic).
    (“Brandstichting bij nacht” geldt als verzwarende omstandigheid) . Idem dito bij de zeer recente halal-slachtpartij op politieagenten door een hakkende Manchete-Muzelman te Charleroi. Hoe kunnen politiek-correct gedegenereerden zo naief zijn ? Heel eenvoudig , men moet gewoon een PoCo-paardenbril opzetten zodat men NIET die talrijke Hate Speech karamel verzen uit de Koran kan lezen die ondubbelziinig oproepen tot geweld tegen “ongelovigen”(sic)

  2. Objectief-correct bewijs nummer 99999999999999999999999999999999999999999999999999 van het totaal ONGENUANCEERDE politiek-correct dogma ; “Diversiteit is een verrijking”(sic) voornamelijk in elkaar geflanst met een mengeling van oudbakken hologrammen en politiek-correct gebakkenlucht-kastelen, opduikend als fata-morgana in de PoCo-woestijn

  3. ja Danny, het is triest, de ‘Nieuwe fransen’ willen een nieuwe franse cultuur invoeren met alle kracht en geweld en nood breekt wet geldt er in deze nieuwe franse religie. Tsja, de oude fransen moeten zich nog even aanpassen aan het nieuwe frankrijk en alvast een mondje arabisch en turks leren en het heilgste woestijn boek op aarde leren spellen in hun droomslaap. Zo hebben deze nieuwe mekkerende (komen uit geitenstaat Mekka) volkeren ook diverse oudere, overbeschaafde culturen en volkeren herbeschaafd sedert de 7de eeuw, vb het nieuwe mekka, nieuwe midden oosten, nieuwe turkije, nieuwe afghanistan, nieuw india, nieuw pakistan, nieuw bangladesh, enz enz.

  4. We glijden af naar de vernietiging van Europa en zijn waarden. En ondertussen is het al 5 na 12.

Comments are closed.