Asielzoeker in Zweden doet nummertje peniszwaaien

rapefugees-jpgNaast Duitsland is Zweden hét land waar al de ‘hoogopgeleide Syrische chirurgen’ en ‘technisch geschoolde vakwerkkrachten uit Afghanistan’ heen willen.  In 2015 alleen al stroomden er 163.000 asieleisers binnen.

Kwatongen zeggen dat de enorm breed uitgebouwde sociale zekerheid van Zweden een grote aantrekkingskracht heeft, maar dat is uiteraard volgens linkse politici en leugenpers géén factor van betekenis…

Helaas voor de Zweden ziet de realiteit er wat anders uit dan de multiculturele dromers hen voorspeld hadden.  Gisteren sloeg alweer een ‘rapefugee’ toe; nadat hij eerst een Zweeds meisje geprobeerd had aan te randen, maar verjaagd werd door haar familie, haalde hij dan maar zijn penis boven en liep daarmee zwaaiend door de straat.  Via Facebook werd door bezoekers van het station meteen een waarschuwing de wereld ingestuurd:

react27072016rukarabier2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Verbijsterde voorbijgangers legden het ‘refugees welcome’-tafereeltje vast op de gevoelige plaat:

react27072016rukarabier1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zeker de cursus ‘omgaan met vrouwen’ van Theo Francken gemist.

Hoe dan ook blijft het opmerkelijk, dat er politici en naïeve mensen zijn die oprecht denken dat de Zweedse vrouwen en meisjes veilig zijn, als je zo stom bent 163.000 mensen in een land als Zweden toe te laten die uit landen komen waar vrouwen er constant in burka bijlopen en bijgevolg iedereen besprongen wordt die een halve hand laat zien.

Hier nog even het contrast:

react27072016rukarabier3

react27072016rukarabier4

 

Bron:

Arabier mislukt met zijn ‘verleiding’ van Zweeds meisje – gaat en public aan zijn snikkel rukken

4 comments

  1. Ik had diezelfde foto op mijn fb gezet en na enkele dagen staat wél nog mijn commentaar, maar niét de foto. Die hebben ze dus gewoon gecensureerd. Ok, kan ik best geloven, want die rotzak zijn centimeterke méér zal hen zeker een doorn in het oog geweest zijn :-)

  2. Oei, ons door Japanse toeristen suf gefotografeerd Brussels “Manneke Pis” krijgt concurrentie van een in Sverige geïmporteerd “Negerke Pis”, duidelijke ettelijke decimeter “beter” door Moeder Natuur voorzien…..Conform de politiek-correcte slogan ; “Diversiteit is een verrijking”, zou het blijkbaar ook één van die massaal “hoger opgeleide” asielkolonisten kunnen zijn, een chirurg die even zijn donker-geroeste “scalpel” toont bij sollicitatie voor een vacature in het politiek-correcte “Surströmming” hospitaal van Smörgâsbord waar heerlijke “Ärtsoppa-med-pannkakor” in de kantine wordt geserveerd, lekker zo’n gele erwtensoep begeleid met pannekoeken, dik besmeerd met pruimenjam.

  3. “DIVERSITEIT IS EEN VERRIJKING”(sic), multiLULti-bewijs nummer 99999999999999999 ???
    Ja, zo te zien is het geen autochtone, bleke kelderslak die hij een slijmspoor laat nalaten, neen, neen..Waarom moet ik nu opeens aan die ouderwetse, koolzwarte, dikke, grote, gestolde zoethout-sap ‘zjap” staven (“licorice” in PoCo-taal) denken die in de 50-er jaren voor drie frank bij de dorpskruidenierster “Dikke Trees” in een grote glazen bokaal te kijk stonden, met zondertling genoeg enkele laurierbladen bovenop die staven ? Ik zou het echt niet weten….

  4. Trap dat tuig toch het land uit en hun linkse gutmensch vrienden er achteraan !!

Comments are closed.