Dat de pers liegt en bedriegt is geen nieuws. Maar soms gaan ze wel uit de bocht, wat gisteren met een medewerker van Libération – zowat de Franse evenknie van De Morgen – het geval was. In zijn progressieve overmoed stuurde het kereltje een tweet de wereld in die niet overal in dank werd afgenomen.

Onmiddellijk nadat bekend raakte dat priester Jacques Harmel in Saint-Etienne-du-Rouvray de keel werd overgesneden, tweette Alexandre Hervaud,  journalist voor dat blad, volgende bericht:

wp-1469651904789.png

“Om de spanningen tussen de gemeenschappen af te zwakken, hoop ik dat de 2 daders gewezen scouts zijn die door de priester werden misbruikt…”

Omdat de reacties niet uitbleven heeft hij het bericht nadien snel verwijderd. Te laat echter,  slechte karakters hadden het al gekopieerd.

wp-1469651915207.png
Alexandre Hervaud, ‘journalist’ bij Libération.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

3 reacties op “Links journalist: “Hopelijk was moord op priester in Frankrijk wraakactie wegens seksueel misbruik!””

  1. De christofobe, anti-klerikale , politiek-correcte etter barst uit de tweet, in al zijn kakikleurige walglijkheid, ruik maar… Uiteraard wel blijven lullen over…”VERDRAAGZAAMHEID” hé PoCo-pipo, ha ja en zeker ter “herdenking”, naief genoeg zijn om zeemzoete liedjes te kwelen, theelichtjes te laten branden, bloemekens te deponeren en uiteraard mogen de obligate traantjes vanwege geitenwollensokken vrouwvolk de vertoning nog wat komen opfleuren, want het moet immers gemeend LIJKEN.

  2. mireille demonie

    typisch linkse reactie…..het blijft en ziekelijke afwijking walgelijke en zieke ingesteldheid……

  3. Linkse smeerlap !!

Trending

Ontdek meer van ReactNieuws

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder

Ontdek meer van ReactNieuws

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Continue reading