Sexjihad: Iraanse asielzoeker verkracht 19-jarig Deens meisje, Eritrese asielzoeker verkracht 79-jarige (!) Duitse vrouw

sadTerwijl de grote jihad met geweren, bommen en moordtrucks onverminderd doorgaat zouden we de voortdurende sexjihad nog uit het oog verliezen.  Het zou ons te ver leiden alle recente feiten van aanranding en verkrachting te melden, maar deze zijn toch wel weer de moeite:

Nadat een bezorgde buurtbewoner dit weekeinde alarm had geslagen betrapte de politie een 24-jarige Iraanse asielzoeker op heterdaad in een schoolgebouw in Haderslev, een stadje in het Westen van Denemarken, terwijl hij met de broek opengeritst zijn slachtoffer, een 19-jarig Deens meisje, aan het verkrachten was.  De man werd aangehouden en opgesloten op beschuldiging van verkrachting.  Hij weigert evenwel eender welke verklaring af te leggen aan de politie.  De politie bevestigt dat de Iraanse man een asielzoeker is en in het nabijgelegen asielzoekerscentrum in de Vilstrupvej (Vilstrupweg) in Haderslev woont.

HIER kan je het krantenartikel lezen.

In hreactschoolgebouwverkrachtinget kader van de asielinvasie die de EU treft zijn sinds december 2015 duizenden asielzoekers naar het Scandinavische land gestroomd.  De Deense regering ziet daar echter geen enkel probleem in, en heeft zich enthousiast akkoord verklaard om er nog duizenden extra  binnen te nemen in het kader van het EU-spreidingsplan.  De voorzitter van de Europese Raad, Donald Tusk, vond dat geweldig en noemde het een ‘sterk signaal dat Denemarken loyaal meewerkt aan een globale EU-aanpak van de asielcrisis’.  Vaderlandslievende landen als Hongarije wijzen die verplichte opname van asielzoekers volledig af en bouwen een muur om hun vrouwen en meisjes met een grens te beschermen.

In het vrolijke Duitsland van ‘wir schaffen das’-Merkel weerklonk zondagochtend dan weer hulpgeroep van een 79-jarige Duitse vrouw op een kerkhof, waar zij allicht het graf van een geliefde wilde bezoeken.  Zij werd er brutaal verkracht door een Eritrese erkende vluchteling van 40 jaar oud.  De feiten vonden plaats in Ibbenbüren, een stadje in Nordrhein-Westfalen, in het Westen van Duitsland.

Hier kan je het krantenartikel lezen.

Sedert Angela Merkel haar fatale uitspraak ‘wir schaffen das’ deed stroomden al meer dan een miljoen asieleisers naar Duitsland.  Het aantal aanrandingen, sexuele gewelddaden en verkrachtingen is sedertdien niet meer bij te houden; alleen al tijdens de nieuwjaarsnacht werden in Duitsland 1200 vrouwen en meisjes het slachtoffer.  Maar de Duitse regering zet haar ‘wilkommenskultur’ hardnekkig verder, en veroordeelt de verstrengde grenscontroles van Hongarije, Oostenrijk en diverse Balkanstaten.

react26072016kerkhofduitsland

4 comments

  1. Zou enkel bronst de drijfveer zijn of zou er deels ook autochtonofoob- of anti-blank racisme bij betrokken zijn ?

  2. Het wordt tijd dat Merkel zelf eens verkracht wordt. Dan wordt ze eindelijk eens ervaren als regeringsleidster en staakt ze haar achterlijke kreten als ‘wir schaffen dass’

    1. Misschien is dat haar diepste wens en de reden voor haar gedrag.

Comments are closed.