Duizenden negers vallen politie aan, steken mensen neer, plunderen McDonalds, in… Londen

react21072016rellenlondenMet al dat tumult in Frankrijk zou een mens gaan denken dat er alleen daar multiculturele verrijking te beleven valt,  dus besloten de tienduizenden negers die tegenwoordig in Londen wonen even het tegendeel te bewijzen.

In het Londense Hyde Park begonnen ze eerst amok te maken, vielen dan de politie aan, plunderden en passant ook een McDonalds en gingen tenslotte elkaar en de politie neersteken.  Er vielen tal van gewonden, ook bij de politie. De aanleiding was naar verluidt een ‘uit de hand gelopen watergevecht’.

Om al die on-Britse barbarij een politiek tintje te geven begonnen ze zowaar te zingen: ‘Black Lives Matter’.  Jawel, de strijdkreet van de racistische beweging in de Verenigde Staten die verantwoordelijk is voor de moord op intussen bijna 10 politie-agenten…  Iets waarmee Groot-Brittannië dus hoegenaamd niets te maken heeft, maar dat kon de zwarte pret niet drukken.

De zomer van 2016 in Europa, het lijkt er stilaan eentje te worden om in te kaderen in het Grote Multiculturele Horrorboek.


react21072016rellenlonden2react21072016rellenlonden3 react21072016rellenlonden

16 comments

 1. Binnenkort een burgeroorlog in groot brittannië en Frankrijk?

 2. Weer een flutsite om te mijden.. De zoveelste al. Net zoals E.J.Bron en Fenixx.org. Net de twee die hier vermeld staan ook. Het zou strafbaar moeten worden gesteld om mensen zo voor te liegen.

  1. Het zou strafbaar moeten worden gesteld om linksen zoals jij nog langer vrij rond te laten lopen. Wou je soms ook de holocaust ontkennen en de huidige Jodenhaat ? Jij leert alleen je lesje als je zelf eens het slachtoffer gaat worden van de Islam. Maar dan is het te laat, en is er alleen nog maar je begrafenis. En dan nog iets. Het begrip gematigde Islam is een notoire leugen. Erdogan (overigens geen vriend van mij) is wat dat betreft wel eerlijk toen hij zei; Er bestaat geen gematigde Islam, dat is een belediging. Er is alleen maar Islam ! En; Democratie is slechts de trein die wij nemen totdat wij op onze bestemming zijn aangekomen. Minaretten zijn onze bajonetten, koepels onze helmen, moskeeën onze kazernes en gelovigen onze soldaten.

  2. Guido Haest,
   ik daag je uit aan te tonen waar de door jou genoemde sites de mensen voorliegen.

 3. De veroorzakers van al deze ellende zitten in de EU en de nationale politiek, we komen niet van deze problemen af door eerst de politiek aan de kant te zetten.

 4. ” Men Oogst wat men heeft Gezaaid ” Met dank aan onze LAFFE Politiekers die de deuren laten openstaan

 5. Nochtans zullen politiek-correct geïnfecteerde pipo’s & pipa’s quasi-negationistisch BLIJVEN beweren ; “diversiteit is een verrijking” ZONDER de allerminste nuancering !

Comments are closed.