kris peeters geert bourgeoisNadat de tegenstanders van Erdogan in Turkije probeerden het land te redden van de weg naar de extremistische moslimstaat, riep Erdogan via het internet (dat hij meestal censureert) zijn vijfde kolonne in Europa te wapen.  Met succes: er werd op grote schaal betoogd, vernield, geslagen en geweld gebruikt tegen onze politie – zonder dat er zoals bij Vlamingen gebruikelijk is meteen arrestaties en GAS-boetes volgden.

De Vlaamse Minister-president Geert Bourgeois van N-VA liet weten dat hij dat gedrag van de Turkjes niet fijn vindt en dat het zelfs ‘onaanvaardbaar’ is.  Meent hij het, of heeft hij last van tegenvallende peilingen?  Misschien kan hij toch eerst zelf het goede voorbeeld geven en voor eigen deur vegen, want hij is de baas van de VDAB, de ‘Vlaamse Dienst voor Arbeidsbemiddeling’.  Die publiceert op zijn website een vacature waarbij een absolute voorwaarde voor aanwerving is:  Turks spreken.  Voor een job in een bedrijf dat gevestigd is in… Antwerpen.  Misschien toch eerst eens met de VDAB over integratie en inburgering spreken, Geert?

reactvacatureturkspijlenreactvacatureturks3

reactvdabvaccatureturksaslan

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

4 reacties op “Vacature via Vlaamse overheidsdienst VDAB in Antwerpen: enkel voor wie Turks spreekt”

 1. SCHANDALIG !

 2. Sorry jongens, ik ben ook voor de Vlaamse zaak, maar dit echt te gek voor woorden.
  Je ziet aan de naam van het bedrijf in kwestie dat het banden heeft met Turkije, dan is het toch maar logisch dat ze medewerkers zoeken die het Turks machtig zijn.
  Ik werk zelf in een internationaal bedrijf en als je geen Frans, Engels en Duits kent kan je bij ons weinig komen doen.
  Dit heeft niets te maken met discriminatie of inburgering, dit is louter commercieel en zakelijk.
  Met dit soort zaken onnodig te belichten doen we de Vlaamse zaak geen goed, integendeel !

 3. Hoezo discriminatie? Moeten ze eest maar Nederlands leren, kan je gewoon een Nederlandstalig iemand aannemen! Dit is de wereld op zijn kop!

  1. Moeten alle andere landen Nederlands leren voor we zaken met hen kunnen doen ?
   Voorbeeld voor de iets minder slimme zoals u : ik wil graag mooie dedignspullen invoeren uit Zweden ten behoeve van onze Medevlamingen met goede smaak en ik wil graag communicatie opzetten met de Zweedse fabrikant. Ga ik dan wachten tot hij Nederlands leert ? Of zoek ik hier een medewerker die Zweeds spreekt ?

   Nogmaals : dit is business en heeft niks te maken met inburgering of discriminatie.
   Arm Vlaanderen als mensen als u onze zaak moeten verdedigen…

Trending

%d bloggers liken dit: