reactonthoofdpalestijnskindsyriëIn Syrië gaat de oorlog tussen het leger van de democratisch verkozen President Bashar al-Assad en de internationale terroristenbrigades elke dag verder. De misdaden van Islamitische Staat zijn bekend genoeg; gisteren doken echter beelden op van de zogenaamd ‘gematigde’ rebellen van het Free Syrian Army (FSA), dat gesteund wordt door West-Europa (dus ook ons land) en de Verenigde Staten. Zij gingen over tot het eerst mishandelen en daarna naar goede islamitische gewoonte met een mes onthoofden van een 13-jarig kind. De barbarij vond plaats op de laadklep van een pickup-truck; wij besparen u de detailbeelden, maar hier is een beeld van het kind net voor zijn executie. Het kind is Palestijns en leefde in een Palestijns vluchtelingenkamp in Syrië, waar de lokale milities de kant van president Assad hebben gekozen.

Als de internationale terroristenbrigades het zo lang kunnen uithouden dan is dat alleen maar omdat intussen al minstens 5000 islamitische oorlogsmisdadigers, ook uit België, zich via Turkije naar de frontzone begaven om dan nadien weer in België op adem te komen.

Wanneer ze dan in dit land terugkeren van hun slachtpartijen in Syrië, dan kunnen ze meteen weer dopgeld opstrijken. Dat kwam federaal Kamerlid Barbara Pas (Vlaams Belang) te weten bij minister van werk Kris Peeters (CD&V). De enige voorwaarde die de Rijksdienst voor Arbeidsbemiddeling (RVA) oplegt om uitkeringen te ontvangen, is dat men in het land verblijft en ingeschreven is in het bevolkingsregister. Aangezien Binnenlandse Zaken zelf zegt alles in het werk te stellen om teruggekeerde jihadi’s maximaal in te schrijven, is het perverse effect dat zij ook uitkeringsgerechtigd zijn.

Gevraagd naar initiatieven om teruggekeerde jihadi’s het recht op uitkeringen te ontnemen, is het antwoord: ‘Zodra men niet (meer) in het buitenland verblijft en ingeschreven is in het rijksregister is er geen enkele wet die hen verhindert om terug uitkeringen te ontvangen.’ Momenteel genieten 15 teruggekeerde Syrische oorlogsmisdadigers een werkloosheidsuitkering bij de RVA!

barbarapasVolgens Vlaams Belang-kamerlid Barbara Pas getuigt dit van een compleet gebrek aan realiteitszin. “Zelfs na de aanslagen in Zaventem, Brussel, Parijs en Nice kunnen jihadi’s dus ongestoord van het jihadfront naar het stempelfront terugkeren, zolang men maar is ingeschreven in het rijksregister. De stelling dat dit land de islamitische terreur financiert blijkt realiteit”.

Volgens Pas hebben mensen die meewerkten aan de horror van IS en aanverwante bendes hier geen plaats, laat staan dat zij aanspraak kunnen maken op onze sociale voorzieningen. Pas eist dan ook dat de talloze verklaringen van regering en NV-A-kopstukken als Jan Jambon en Theo Francken dat teruggekeerde jihadisten zouden geschrapt worden uit de bevolkingsregisters eindelijk omgezet worden in daden.

En Pas wil nog een stap verder gaan: ook hun Belgische nationaliteit moet eraan geloven. “Wie terreurdaden pleegt, terroristen verheerlijkt of ermee sympathiseert zet zichzelf per definitie buiten de samenleving. Het is aan de wetgever om die zelfgekozen uitsluiting te formaliseren door hen de nationaliteit te ontnemen.”

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

11 reacties op “Syriëstrijders onthoofden 13-jarig kind, trekken meteen dop na terugkeer in België”

 1. Giovanni Hartogs

  Zodra men het land verlaat om ginds te gaan strijden zou men onmiddellijk moeten worden uitgeschreven uit het bevolkingsregister. En als men terug ons land binnenkomt en zich weer wil inschrijven: toon maar aan dat je ginds geen oorlogsmisdaden hebt begaan. Zo niet, kunt ge naar uw centen fluiten.

 2. Dit zijn de meest verschrikkelijke dingen die je je medemens kunt aandoen. En natuurlijk begrijp ik alle reacties hierop wel. Maar wat doen we nu zowel in Nederland als in België hier nu een keer aan. We laten onze bestuurders steeds weer alles sussen en naar elkaar wijzen zoals naar EU. Het wordt in beide landen tijd dat we als bevolking nu een keer ingrijpen en niet alles en iedereen ongecontroleerd binnen laten stromen. Of we houden op met medelijden zonder verdere iets te doen.

 3. Wat een “heldendaad”(sic) om bij een knaap de kop te amputeren !

  1. Massale en eeuwenlange inteelt richt enorme geestelijke schade aan w.o. krankzinnigheid, achterlijkheid en psychopatisch gedrag. Men zou in Vlaanderen kunnen beginnen met het wettelijk verbieden van neef-nichthuwelijken en dan duurt het nog wel een paar honderd jaar voordat het gemiddeld IQ en gedrag een beetje opgewaardeerd is. Het is m.i. veel effectiever en sneller als je het Verdrag van Schengen uit 1985 in Vlaanderen opheft en een muur bouwt tussen Vlaanderen en Wallonië. Persoonlijk wil ik hiermee wel een handje mee komen helpen.

 4. Ze kunnen van mij een 115 grain bullet krijgen , weg nationaliteit als Belg en afmaken dat crapul

 5. Goossens roger

  Om te kotsen

 6. marcel horrie

  de moslims komen naar belgie, en moeten zich aanpassen, aan de belgische grondwetten, als ze naar hier komen dan weten ze , dat ze automatisch tot belg geneutraliseert worden, dus weg met de ramadam, weg met het suikerfeest, en beginnen leven als belg, als ons geld goed genoeg is, moeten onze wetten ook goed zijn, wij moeten het omgekeerde niet proberen in een ander moslimland , want dan worden we de keel overgesneden, en neergeschoten,

 7. Onze wetgeving is niet voorzien op misbruik van dat kaliber. Dringend tijd om dat aan te passen, en niet over een paar jaar, maar nu!

 8. FSA zij die vechten tegen het leger van Assad en de rebellen die juist aanhangers van Assad zijn, FSA die juist niet tegen IS strijd maar wel gesteund wordt door de EU en de VS om zo Assad uit het zadel te krijgen dmv zijn leger uit te dunnen.

  Exact hetzelfde wat Erdogan doet met de Koerdische strijders.

  De Assad aanhangers zie je hier nagenoeg niet naartoe komen zij zullen hem steunen tot het kaatste aantoe zij vechten voor hun land tegen Isis.

  Maar wat doet de rest of vluchten of tegen hen strijden die tegen Isis strijden. Je kunt dus wel raden wat er hier in Europa zit.

 9. Dit soort gekte is zeer besmettelijk en deze psychische ziekte komt letterlijk in vrijwel alle West-europese landen voor !

Trending

%d bloggers liken dit: