vliactie6Hoera, het is zover: de politie van Molenbeek treedt eindelijk hard op!  Er werden PV’s opgesteld, verslagen gemaakt, en er worden GAS-boetes geëist tot € 280 per persoon.   Van de personen die Salah Abdeslam verborgen hielden en toejuichten?  Van de haatpredikers in Koranscholen en moskeeën?  Van de drugsdealers en andere illegale handelaars in de straten? 

Nee natuurlijk: van de enkele tientallen nationalisten die na een oproep van ‘Vlaanderen Identitair’ op 2 april 2016 vreedzaam en ongewapend manifesteerden tegen moslimterreur met een spandoek met de tekst ‘Dit is ons land’.  Aanleiding was uiteraard de moslim-terreuraanslag in Brussel en Zaventem, die vanuit Molenbeek beraamd werd.

Zeg nu zelf, tegen zo’n zwaar crimineel gedrag moet Molenbeek toch wel optreden, zeker?  De grote kuis zoals aangekondigd door Jan Jambon is blijkbaar in volle gang – maar dan wel tegen Vlamingen die hun mond durven opendoen… VLI kondigt aan dat tegen elke GAS-boete bezwaar wordt ingediend.  In dat bezwaar worden een reeks juridische bezwaren geformuleerd, maar wordt ook inhoudelijk  geen blad voor de mond genomen:

‘ Ik ben van mening dat ik op basis van het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens en de Belgische grondwet het recht heb om, na bloedige islamitische terreuraanslagen in Parijs en in Brussel die werden beraamd in Molenbeek, vreedzaam en ongewapend te protesteren tegen de manifeste onkunde en de politieke onwil van politiek, gerecht en politie in Molenbeek om moorddadige moslimextremisten kordaat aan te pakken.’

Hier wat beelden van de nochtans volkomen vreedzame en incidentloze actie van 2 april, die dus volgens Molenbeek hard moet aangepakt worden:

vliactie2 vliactie4 vliactie6

 

 

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

7 reacties op “Molenbeek treedt hard op… tegen nationalisten”

 1. Gert Vingeroets

  C’est foutu, la démocratie…

 2. they got IS we got NMBS :)

 3. […] Bron: https://rechtsactueel.com/2016/07/19/molenbeek-treedt-hard-op-tegen-nationalisten/ […]

 4. mireille demonie

  dit wordt stilaan een ware nachtmerrie en nu ver van het kindersprookje alladin en de wonderlamp ……maar vervangen door 40 rovers , jihadisten en hun alles vernietigende bommengordels en dodelijke aanvallen op het westen ……………

  1. Veeleer “Ali Baba & de 40 “jongeren”(ge weet wel) zeker ?

 5. Naast de opzegging van het Verdrag van Schengen zie ik nog een andere mogelijkheid. Het verbod op een dubbel paspoort. Laat de mensen maar een keuze maken. Waarom laten wij ons intimideren door de Turkse of Marokkaanse overheid??
  Het wordt steeds zotter in deze wereld waar eigen burgers steeds meer beknot worden in hun burgerrechten.

 6. Het is m.i. laat, zeer erg laat, want er zijn inmiddels al zowiezo 50 miljoen moslims in Europa. De enige echte oplossing op korte termijn is opzegging van het Verdrag van Schengen uit 1985, dus grenscontroles, waardoor ieder Europees land weer kan controleren wie er wel of niet naar binnen kan. Op deze wijze blijft het dweilen met de kraan open en wordt het probleem alleen maar groter en groter.

Trending

%d