pegida 14072016 aanslag Nice aankondiging3We mogen niet wennen aan de barbarij, zegt Pegida Vlaanderen in een reactie kort na de gruwelijke aanslag in Nice waar een moslimterrorist een 10-tonner gebruikte om 84 vooral Europeanen te verpletteren, waaronder een groot  aantal kinderen.   ‘Maar aan bloemetjes en kaarsjes is er geen nood: er is nood aan de uiting van woede en verzet, en steun aan Frankrijk dat het zwaarst aangevallen wordt’.

Daarom roept Pegida op tot een spoedactie, morgen zondag 17.7 om 17 uur op het Madouplein in Brussel (Sint-Joost).  Van daaruit wordt over de voetpaden opgestapt naar de Franse ambassade in de Hertogstraat, om er een steunbetuiging aan de ambassadeur te posten, de slachtoffers te eren, en op te roepen tot strijd en verzet tegen de islamisering.

Hier is de oproep van Pegida:

‘De terreur van de religie-waarmee-het-niets-te-maken-heeft heeft weer genadeloos toegeslagen in Franrkijk. Door de laksheid van onze politici met hun open grenzen en lakse aanpak liggen 80 Europeanen dood in Nice, deze keer verpletterd door een tientonner-truck.

Wij, als Vlaamse verzetsbeweging voor onze vrijheid, willen onze steun betuigen aan de slachtoffers in Nice en aan het Franse patriottische verzet. We trekken daarom over het voetpad vanop het Madouplein in Brussel (Sint-Joost) naar de Franse ambassade in de Hertogsstraat, om daar vreedzaam onze steun te betuigen aan de slachtoffers in Nice en aan het Franse verzet.Dit is geen betoging, dus we vragen geen toelating. Als burgers mogen wij over het voetpad wandelen waar en wanneer wij dat willen, om vreedzaam en ongewapend onze mening te uiten.
Richtlijnen:
– kom STIPT om 17 uur op het Madouplein (niet te vroeg, niet te laat);
– alle zichtbare kentekens (T-shirts, sjaals, vlaggen, petjes, boodschappen, etc.) verborgen houden tot wandeling start;
– geen verzet, geen geweld tegen de ordediensten;
– patriotten welkom, (neo)nazis niet; dus géén gestrekte rechterarmen of andere domme provocaties die PEGIDA schaden;
pegida0%nazi
– wie zichzelf en zijn collega-patriotten respecteert drinkt GEEN alcohol voor of tijdens de bijeenkomst; Men neemt nuchter deel en draagt zeker GEEN bierblikken in de hand tijdens de wandeling.
– waarschuwing aan elke politieman in Brussel of Sint-Joost: het arresteren van vreedzame en ongewapende burgers zonder reden is een misdrijf, en van elke politieman die zich daaraan schuldig maakt zal door Pegida de naam genoteerd worden en hij zal persoonlijk aangeklaagd worden bij het Comité P.
Patriotten, de straat op!’

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

2 reacties op “PEGIDA in actie zondagavond 17 uur Madouplein Brussel”

  1. Ratteke Maurice

    ” MEN OOGST WAT MEN HEEFT GEZAAID ” en dit in gans Europa, en zeker in Frankrijk die liggen aan de basis, en de rest volgt nog

Trending

%d bloggers liken dit: