Tunesische aanslagpleger Nice bekende van politie.

Bij een terroristische aanslag in de Zuid-Franse badplaats Nice zijn donderdag 84 mensen gedood, onder wie kinderen. Er vielen naar schatting honderd gewonden, onder wie achttien zwaargewonden. Een witte vrachtwagen reed in op een menigte op de drukke Promenade des Anglais.

De dag na de aanslag druppelt de informatie binnen. De dader is een Tunesiër woonachtig in Frankrijk. Waarschijnlijk beantwoordde hij de oproep van Islamitische Staat om toe te slaan tegen de coalitieleden die vechten in Syrië en Irak tegen deze groep.

In zijn toespraak noemde President Hollande kondigde aan de noodtoestand met drie maanden te verlengen. Eerder die dag had de premier juist nog verzekerd dat de noodtoestand, die van kracht is sinds de aanslagen van 13 november vorig jaar en op 26 juli afloopt, niet zou worden verlengd.

Extra wrang is het nieuws eerder deze week dat de voorzitter van de Franse binnenlandse veiligheidsdienst het islamisme wegwuifde, een burgeroorlog voorspelde en opriep tot een intensivering van het hinderlijk volgen en breken van Franse nationalistische actiegroepen. Niet dat die aanslagen plegen, maar die zouden het verzet kunnen leiden van het volk wanneer die geen vertrouwen meer heeft in de rechtstaat.

nice

5 comments

 1. De ware schuld ligt bij de links-liberale volksverraders en hun internationalistische meesters.

  Zij hebben de poorten van het Westen geopend voor het islamitische gevaar.

  Zij willen de Blanke Volkeren van deze wereld vervangen door niet blanke hordes (het coudenhove-kalergi genocide plan).

 2. En ja hoor, het is weeral eens een….Mohamed”. Politiek-correct geïnfecteerden zullen dat weeral eens aan…”toeval” wijten, conform hun politiek-correct negationisme aangaande objectief-correct constateerbare FEITEN en zullen uiteraard ook koppig blijven beweren dat “het niets met de Islam te maken heeft”(sic), met doelbewust zichzelf misleidend de ogen sluiten voor die Koran verzen die oproepen tot geweld tegen “ongelovigen”

 3. Mooi gezegd Wim.
  Wat vele mensen ondertussen weten (ondervinden) is dat het stilaan te laat is voor Europa. Regeringen die hun eigen mensen benadelen en de moslims overladen met voordelen en geld voor moskeeen en barbaarse profeten (imans).
  Het wordt stilaan tijd voor actief verzet, in plaats van het passieve gedoe op allerhande media forums.
  De kaarsjes zijn op, tijd voor actie.

 4. Het Franse volkslied zal in daden worden omgezet; “Aux armes, citoyens, Formez vos bataillonss,” Want de West Europese leiders zijn zwak, laf en onbetrouwbaar, ze spelen dubbelspel, houden hun handen boven de hoofden van de gevaarlijkste godsdienst ter wereld, de islam!
  .

 5. Zolang men in Europa hardnekkig vast blijft houden aan handhaving van het open grenzen verdrag van Schengen uit 1985 heb je natuurlijk geen enkele controle op wie er wel en wie er niet binnen kan komen. Op 29 maart 1986 was ik zelf slachtoffer van een aanslag te Kedichem, uitgevoerd door extreemlinkse landverraders, waarbij ikzelf levensgevaarlijk gewond raakte, acht dagen op de intensive care verbleef in Utrecht met een schedelbasisfractuur en een chronische diabetus opliep. Ook mijn raadsinstallaties verliepen in 1984, 1986, 1990 en 1994 verliepen steeds met gigantisch veel geweld door extreemlinkse landverraders. In 1990 en 1994 ben ik bij gemeenteraadsverkiezingen, ondanks enorme financiële offers, eenvoudig weggefraudeerd omdat de stembiljetten nog altijd handmatig worden ingevuld, terwijl de peilingen van o.a. TNS/NIPO minstens 2 raadszetels aangaven. Ook binnen mijn familie was men zeer verdeeld over mijn politieke avonturen in de gemeente Almere, Utrecht alsmede ook de provincie Utrecht. Over de aanslag in Nice kan ik me dan ook niet meer echt druk maken en oppompen voor allerlei herdenkingen, want mijn eigen volk heeft hier zelf om gevraagd en ze blijven gewoon doorgaan met dezelfde fouten maken en hun open grenzen beleid handhaven, de idioten op allerlei politieke niveaus !!

Comments are closed.