voorpostactieravelsIn Ravels werd eerder deze week het dorp een ganse dag op stelten gezet door asielzoekers.  Die zijn boos, want wat ze hier gratis krijgen is niet genoeg: ze willen op elk uur van de dag kunnen eten maken op hun kamer op kleine gasvuurtjes (wat uiteraard verboden wordt wegens brandgevaar), en ze willen 24 uur op 24 gratis terecht kunnen bij een dokter voor kwaaltjes en pijntjes allerhande.

Vlaamse patriotten moeten voor een manifestatie steevast een vergunning aanvragen, die vaak geweigerd wordt en bij het negeren van die regel worden GAS-boetes opgelegd en geïnd; voor de asielzoekers gelden al die wettelijke regels blijkbaar niet.  Zij konden een hele dag hun zin doen en werden niet verontrust.

De vaderlandslievende organisatie Voorpost reageerde dan ook prompt, en zal morgenavond ook in Ravels betogen, zonder toelating te vragen, onder het motto ‘oost west thuis best’.  De boodschap aan de asieleisers is duidelijk: als het u hier niet aanstaat, keer dan terug naar uw eigen land en laat ons met rust.  De actie krijgt alvast de steun van PEGIDA Vlaanderen.  Afspraak morgen vrijdag om 20 uur aan de Gemeentelaan 55 te Ravels.

Hier de beelden van de asielzoekers in actie:

http://www.rtv.be/artikels/asielzoekers-hebben-klachten-over-opvangcentrum-a27226

 

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Trending

%d bloggers liken dit: