11 juli-viering in Antwerpen  (nieuwe locatie)

Aanstaande maandag 11 juli vieren we onze Vlaamse feestdag. De overwinning van de Vlaamse strijders in 1302 tegen de Franse vijand wordt in gans Vlaanderen gevierd. In Antwerpen werd de locatie van de militante viering gewijzigd.

Doordat er gewerkt wordt op de plaats waar de viering, georganiseerd door de Vlaamse militante beweging, al enkele jaren plaatsvindt, zijn de organisatoren genoodzaakt om te verhuizen naar een andere locatie. Maar verhuizing hoeft niet perse een verslechtering te zijn, want de nieuwe locatie is niet minder dan het prestigieuze Felix Pakhuis aan het Eilandje.

11 juli vieren op een prachtige en historische locatie en bij regenwater sowieso droog staan… Je kan het slechter treffen! Wij weten alvast waarheen op 11 juli. Tot dan!

wp-1467717031938.jpg