Krapuul vermoordt jong FN-militant Luigi Guardiera

luigiguardieraphotoLuigi Guardiera was 23 jaar, student en kandidaat om bij het Franse leger te gaan.  Tegelijk was hij een bekend gezicht in de lokale politiek van Gers, een stadje in het zuiden van Frankrijk, nabij de Spaanse grens.  Hij was er actief militant en verkiezingskandidaat voor het Front National (FN).  Op 24 april 2016 werd hij aangevallen door een bende bij het verlaten van een discotheek in de stad Tarbes, volgens diverse bronnen waren voordien ook al de banden van zijn auto stukgestoken.  Hij bleef in coma achter.  Hij overleed aan zijn verwondingen op 4 mei 2016.

Het Front National reageert uiteraard furieus op de moord.  ‘Onze jonge militant werd vermoord door krapuul’, aldus Marine Le Pen.

Werd Luigi vermoord door extreem-links, of door een bende allochtonen, of was de moord a-politiek?  Om speculaties tegen te gaan zou het nuttig zijn, om meer te weten te komen over de daders.  Maar zoals gebruikelijk bij moorden op blanken in Europa probeert het parket de ware toedracht zo lang mogelijk te verzwijgen, en doet de leugenpers geen enkele poging om de waarheid te publiceren.  Het lokale parket heeft een vermoedelijke dader aangehouden, 25 jaar, maar weigert uiteraard elke toelichting over motief, naam of etnische achtergrond.  De leugenpers doet geen poging die feiten te achterhalen, en beschuldigt het Front National van ‘stemmingmakerij’.  Voorlopig kan dus niets met zekerheid gezegd worden over motief en achtergrond van het moordende krapuul…

Dat staat in schril contrast met de pershetze en de politieke storm bij de dood van Clément Meric in 2013.  Deze extreemlinkse knokker van Antifa viel enkele rechtse jongeren aan omdat zij in een winkel de verkeerde kledij wilden kopen;  toen een rechtse jongere zich tegen die aanval verdedigde, maakte Clément Meric een ongelukkige val en kwam daarbij om het leven.  Dat leidde tot een wekenlange hetze ‘tegen extreemrechts’ vanwege gerecht, politiek en media…

Voor de extreemlinkse knokker Clément Meric werd zelfs in het nationale parlement een minuut stilte gehouden, in de hoop dat dit ‘extreemrechts’ zou schaden.  Voor Luigi Guardiera is in het national parlement uiteraard geen minuut stilte gehouden.  Maar hij wordt bijgezet in de lange rij helden die opkomen voor volk en vaderland.

5 comments

 1. Wraakroepend, maar het is bij ons niet anders. Hier laten ze asielzoekers die onthoofdingen bekend hebben gewoon vrij, terwijl de tien jaar oude feiten van Van Themsche nog eens van onder het stof gehaald worden om tegen “extreemrechts” te waarschuwen.

 2. Werd Luigi vermoord door links?
  ‘Of dat nu een linkse zou zijn of niet dat boeit me maar weinig’ de letterlijke woorden van Bert Deckers uit een andere reactie.
  Misschien boeit het hem in deze zaak wel, want je hoeft niet altijd consequent te zijn..

 3. Rust in Vrede kameraad.

  Hier nog een afgrijselijk nieuwsbericht dat nooit zal verschijnen in de links-liberale leugenpers:

  In Oostenrijk haalde een koppel een 42 jarige immigrant in huis en hij mocht “babysitten” op hun 4 jarige dochter. De smeerlap heeft dat kind verkracht over de periode van verschillende maanden!

  Links-liberale waanzin!

  Die zogenaamde ouders mogen ze van mij ophangen.

  http://www.oe24.at/oesterreich/chronik/Fluechtling-soll-4-Jaehrige-mehrfach-vergewaltigt-haben/234962913

Comments are closed.