Deze ochtend op het nieuws mochten we vernemen dat er in het oosten van Duitsland een extreem-rechtse cel werd opgepakt die aanvallen tegen asielzoekers plandeq en zelfs moordplannen had. Bij de zoektocht op het net om dit onwaarschijnlijke indianenverhaal te bevestigen, stootten we op een verontrustender ‘nieuws’.

wp-1461063074228.jpg

Op de webstek reisgraag.nl vind je reisadvies. Waar de mensen achter het initiatief hun informatie halen, weten we niet, maar de informatie over Duitsland lijkt ons weinig accuraat. Lees even mee:

Racisme
Toeristen met een niet-westers uiterlijk die buiten de grote steden reizen, kunnen slachtoffer worden van racisme in het voormalige Oost-Duitsland. De kans op racisme is niet erg groot, toch blijft de kans altijd aanwezig.

Seksueel geweld
Tijdens de jaarwisseling van 2015 op 2016 zijn er in Keulen aanrandingen geweest bij vrouwen. De daders van deze aanrandingen zijn niet bekend.

De conclusie van de nietsvermoedende toeristen die de betreffende webstek zouden bezoeken: Duitsland is een racistisch land waar vrouwen niet veilig zijn.

We zijn benieuwd naar wat de webstek zou schrijven moest het over pakweg Noord-Korea of een gemiddeld Arabisch land gaan. Niet meteen landen met een vrouwvriendelijke reputatie of een drang naar gelijkheidsstreven…

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

4 reacties op “Reisadvies over Duitsland: “Gevaar voor racisme en verkrachtingen””

  1. Mijn reisadvies aan allen die het midden-oosten willen bezoeken: Toeristen met een westers uiterlijk die hun hotel durven verlaten, kunnen slachtoffer worden van jihadisme en terrorisme. De kans is niet erg groot, toch blijft de kans altijd aanwezig. De daders zijn niet bekend.

  2. Ik denk dat Noord Korea een van de vrouwvriendelijkste plaatsen is ter wereld
    De kans dat een vrouw daar aangerand wordt is NIHIL
    Dus stop met zeveren

    1. In Noord-Korea is vrijheid een relatief begrip natuurlijk en dan druk ik me nog voorzichtig uit. De vrouwonvriendelijke omgang slaat uiteraard in eerste instantie op de Arabische landen.

    2. Overschot van gelijk. Mannen en vrouwen creperen er in identiek even sterke mate van de honger.

Trending

Ontdek meer van ReactNieuws

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder

Ontdek meer van ReactNieuws

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Continue reading