Terroristen bestrijd je niet met knuffelsessies en gebakken koekjes

“Als je kandidaat-terroristen echt op stang wil jagen moet je vooral blijven herhalen dat het niets met hun geloof te maken heeft”, zo tweette professor Frank Thevissen. Natuurlijk heeft de communicatiespecialist overschot aan gelijk. De terreurorganisaties doen er immers alles aan om hun lafhartige, bloedige en crapuleuze aanslagen op onschuldige mensen aan de Koran te linken.

Knuffelbon.jpg

Het zal je als terrorist maar overkomen.  Je roept je ziel uit je lijf door ‘Allāhu akbar’ (God is groot) te schreeuwen en het democratisch deficit zegt dat het er niets mee te maken heeft. Of verwijst de Islamitische Staat, dat het bloedbad van 22 maart opeiste, naar de Bond van het Heilig Hart of de voetbalclub uit Genoelselderen?  Alleen wil en zal het politiekcorrecte clubje dat niet inzien of toegeven.  Het zou immers het totale failliet van de zo geprezen multiculturele samenleving  blootleggen.

Na zo’n beestachtige aanslagen zou men verwachten dat het gepamper ophoudt en dat de oorzaak van alle kwaad – de islam en niets anders – met de vinger wordt gewezen.  Niets van dat alles: “we moeten meer liefde tonen, ook voor de moslims”, houdt een hulpbisschop ons voor.

“Alleen met grote liefde kunnen we de stad Brussel met al haar breuken genezen”, aldus de uit Limburg afkomstige Mgr. Leon Lemmens. Lemmens vraagt ons expliciet de bewuste tweede kaak aan te bieden. De IS-aanhang ligt te schuddebuiken na het horen van die waanzin. De hulpbisschop is uiteraard niet de enige die het islamitisch Paard van Troje nog verder wil vetmesten, er is immers nog politiekcorrecte haver genoeg. De Linkse Kerk heeft blijkbaar nog altijd niet door dat vrede alleen door weerbaarheid kan bestaan, niet door slaafsheid of kruiperigheid ten aanzien van die barbaarse woestijngodsdienst.

Ook moeten we telkens opnieuw horen dat kansarmoede en uitsluiting de oorzaak van radicalisering en criminaliteit zou zijn. Wanneer we daarover in dialoog willen gaan, weten de gepensioneerde soixante-huitards en hun afstammelingen daar geen antwoord op te geven.

Zelfs de grootste wiskundeknobbel kan niet bijhouden hoeveel ‘positieve discriminaties’ er voor hen werden uitgewerkt. Het resultaat bleef telkens nihil.

Waarom blijven al die moslims hier als ze zo gediscrimineerd worden?  Hebben ze geen recht op onderwijs en geldt de leerplicht niet voor hen? Kunnen ze niet van dezelfde sociale voorzieningen genieten als de autochtone bevolking? Zijn het niet zij die vaak voorrang krijgen wanneer een sociale woning wordt toegewezen? Wie kan er bij de Gezinsbond goedkoper lenen dan zij, wanneer ze een woning willen aanschaffen? Worden hun moskeeën en gebedshuizen niet (overmatig) gesubsidieerd?

Beschikken ze niet over aparte begraafplaatsen voor hun afgestorvenen?  En zo kunnen we nog even doorgaan als het moet.

Men kan zich bovendien de vraag stellen waarom men die klaagzang niet hoort bij andere bevolkingsgroepen die zich massaal in Brussel kwamen vestigen.  Het is blijkbaar eigen aan Noord-Afrikaanse vreemdelingen.

Oh ja, de getto’s! Ze wonen in getto’s, in kansarme buurten. Nog zo’n uitvindsel van de Linkse Kerk, kansarme wijken! Kansarme wijken bestaan niet, die worden gecreëerd door zij die er gaan wonen. Geen enkel plein, straat of buurt is voorbestemd om kansarm te worden.  En de getto’s waarvan sprake, waren geen getto’s wanneer ze zich in de jaren ’60 van vorige eeuw in de volkse buurten van Anderlecht, Molenbeek en Schaarbeek kwamen vestigen. De onwil om zich aan te passen zorgde ervoor dat de oorspronkelijke bewoners het er voor bekeken hielden en massaal andere oorden opzochten. Op geen enkel ogenblik – het was ook niet nodig voor de kosmopolieten – hebben ze hun cultuur (als daar al sprake van kan zijn) – ondergeschikt gemaakt aan de normen en waarden van de gemeenschap die hen met open armen verwelkomde.

En dan gebeurde het onvermijdelijke, de kleine boefjes werden terroristen. Ze hadden het niet zien aankomen. In Madrid, Londen of Parijs, ok, maar toch niet in Brussel of Zaventem.

Nu vertellen ze ons dat we sterker uit die aanslagen gaan komen. Zeg maar eens tegen ouders die hun kind in de luchthaven of in Maalbeek verloren, dat ze er sterker zullen uitkomen. Uit wat gaan we sterker komen? Hebben we bloed, tranen, woede en verdriet nodig om ons sterker te voelen? Zijn we masochisten geworden?

Met ‘tous ensemble’ of  ‘tous unis contre la haine’ (ze doen zelfs de moeite niet meer om de Vlamingen daarin te betrekken) willen ze het kosmopolitisch karakter nog maar eens beklemtonen.

De vele theelichtjes, kindertekeningen, geëmotioneerde en knuffelende mensen aan het Brusselse Beursplein deed ons een beetje aan Woodstock denken, alleen de overjaarse hippies gaven verstek. ‘Imagine’ en ‘Give peace a chance’ van John Lennon, dat in koor werd meegezongen, legt de onmacht pijnlijk bloot. We kunnen ons zo voorstellen dat de Islamitische Staat,  bij het zien van die taferelen, onmiddellijk hun bommengordels en Kalasjnikovs gaan opbergen.

En intussen lopen er tientallen potentiële Abdeslammekes doelloos door de straten van de Brusselse agglomeratie. Anderen doen dat in een BMW cabrio.

Daarnaast worden er nog elke dag asielzoekers geïmporteerd, van wie men de bedoelingen niet kent. Europol legde de vinger onlangs op de stinkende wonde. Volgens de Europese politiedienst zou het aantal geïmporteerde terroristen weleens rond de 5000 kunnen liggen. Het is nu alleen wachten tot ze opnieuw toeslaan.

De vreugdetaferelen na de aanslagen – die de slaafse leugenpers verzweeg – die in Molenbeek en Anderlecht spontaan ontstonden, zijn de kille en beangstigende voorbode van wat ons nog te wachten staat.

Terwijl we dat stukje neerpennen horen we op de achtergrond dat ‘De Madammen’ ontroerd zijn, een West-Vlaamse heeft namelijk koekjes tegen terreur gebakken. Ze zullen nog veel koekjes mogen bakken, massa’s koekjes, willen ze de terreur uitschakelen.

Arm (gemanipuleerd) Vlaanderen.

7 comments

 1. Terroristen (IS strijders) kun je volgens mijn persoonlijke mening het best bestrijden door de Europese grenzen volledig te sluiten. Het is opmerkelijk dat deze veiligheidsmaatregel reeds is genomen door onze Oost-Europese buren!
  Tijdens de laffe aanslagen in Zaventem en Maalbeek waar onschuldige mensen om het leven zijn gekomen, waren de moslims diezelfde dag van de verschrikkelijke aanslagen aan het verheerlijken!
  Het wordt dringend tijd dat de Belgische regering haar verantwoordelijkheid zeer ernstig en de nodige logische beslissingen nemen ter bescherming van de burgers!

  Aesseloos Patrick.

 2. Anders heel eenvoudig:

  -Maak het houden van twee paspoorten illegal. Je bent of Belg of Marokkaan. Maar niet zoals het best past
  -Stel terug de dienstplicht in. Integratie zal dan een stuk rapper gaan.
  -Breng de Rijkswacht terug tot leven.
  -Onkelinx en Moreaux en alle andere collaborateurs en volksveraders in ‘t gevang.

  Ik ben echt razend en sinds wanneer is “on est chez nous” een racistische leuze zoals op CNN?

  M.Liedts in Hong Kong

 3. Deze terreur heeft alles met de islam te maken. De terroristen zitten gewoon in de top van de piramide. Die hele islamitische vluchtelingen- en migrantenstroom bestaat gewoon uit aanhangers van een en dezelfde verderfelijke, volstrekt immorele ideologie die een groot deel van de mensheid als mindere beschouwt en bij elke gelegenheid onderdrukt, vernedert of vermoordt. In potentie gewoon de nieuwe nazi’s en wij- de westerlingen – zijn de beoogde nieuwe joden. Zij voelen zich de Übermenschen en wij zijn de ongelovige apen. Om die achterlijke haatbaarden hier voorrang te geven bij de toewijzingen van woningen en uitkeringen, is net zoiets alsof men in 1945 zou hebben geëist om de weinige onbeschadigde woningen met voorrang aan Duitse vluchtelingen toe te wijzen. Dat zou genoeg geweest zijn om iemand op te sluiten in een gesloten inrichting en de sleutel weg te gooien. Dit is niets anders. Wordt eens wakker allemaal. We hebben helemaal niets aan die mensen. Laat ze teruggaan naar hun eigen ‘heilstaten’. Mislukkelingen dat ze zijn.

 4. Bart Peeters heeft een nieuw liedje gemaakt. Ik vernam uit een bepaalde bron dat allochtonen
  massaal hun koffers aan het pakken zijn.

 5. uit een bepaalde bron vernomen dat de “dame” in kwestie een transgender zou zijn.
  (die met die anti terreur koekjes..)

 6. Zat er genoeg stront in de koekjes , dat geeft een aanzuig gevoel dat doet kotsen door al deze heel domme dingen, waar zit hun verstand?? wel ik zal het u zeggen ” Van waar de stront komt ” van daar, ok

 7. Juist. Schandalig = dat het schuldig verzuim (bijvoorbeeld de chronische praktijk van vervroegde vrijlatingen van criminelen), het peperdure pamperen (positieve discriminatie) van het allahtone gepeupel dat nu nog eens belgisch gerecupereerd en gesmoord wordt in een multicultureel tranendal en ergerlijk gezeem. Bovendien: het drama is niet eens belgisch… Immers ±40 nationaliteiten zijn betrokken, deze belgische herdenkingen tonen een minachting voor deze slachtoffers…

Comments are closed.