Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

4 reacties op “[VIDEO] Ooggetuigenverslag terrorisme Zaventem door Rob Verreycken”

 1. mireille demonie

  de opkuis is begonnen , maar wel niet door mr jambon en zijn gevolg !!!!!!!!!!!! dood aan de christen honden !!! zo te zien !!!!!aber wir haben es nicht gewusst roepen ze nu schaamteloos in koor !!!!!! knuffelsessies en brandende kaarsjes zijn gewoon een kaakslag voor de familieleden en de talrijke slachtoffers …….preventie dat ware beter geweest!! mensen die jarenlang hebben verwittigd !tegen dit soort toestanden werden steevast verguisd en uitgejouwd met als gruwelijk resultaat dit masacre!!!! en nee het zijn geen moslims hoor het zijn gewoon groene marsmannetjes geweest !!!want dit is wat de media nu tenallen tijde probeert te suggereren !!!!!!!!!!!!!I Dit is pas politieke correcte waanzin !!!!!!

 2. Het is afschuwelijk en laf wat er in Zaventem en maalbeek is voorgevallen!
  Maar de ware schuldigen zijn de Europese leiders en de Belgische regering die de IS strijders over heel Europa bewust hebben toegelaten!
  Het wordt dringend tijd dat wij voor onze veiligheid de grenzen opnieuw gaan controleren om dergelijke laffe aanslagen te voorkomen!

  Aesseloos Patrick.

 3. Het was logischerwijze te verwachten dat IS crapuleus zou “straffen”(sic) voor de recente arrestatie van Salah Abdeslam. Maar TOCH “verrast” het als het dan inderdaad zover komt !

 4. Minder slachtoffers als in de twintower aanfal, maar wel heel erg dichter bij.

Trending

%d bloggers liken dit: