Op NPO2, een Nederlandse televisiezender, werd tijdens het programma Nieuwsuur Bart De Wever voor de lens gehaald. De Antwerpse N-VA-burgemeester liet zich van zijn radicaalste kant zien, maar het kwam weinig geloofwaardig over.

“Alle extremistische moslims moeten oprotten,” zo liet hij weten. Uiteraard bedoelt hij hier vooral mee dat hij een verschil ziet tussen gematigde en geradicaliseerde moslims, maar hij weet dat zijn wens niet hard gemaakt kan worden “aangezien de EU dat niet toelaat.”

Het Vlaams Belang zegt over dit soort uitspraken: “Rechts beweren, links regeren.” De N-VA verbreedt hiermee immers de al erg pijnlijke spreidstand waarin de partij zich bevindt. Minister Homans, eveneens N-VA, wil 45 nieuwe moskeeën erkennen en dus subsidiëren met uw belastinggeld. In de vorige legislatuur werden een aantal moskeeën met een weinig verhullende extremistische identiteit erkend door toenmalig minister Bourgeois, eveneens van de N-VA.

Maar terug naar de gedurfde uitspraak van De Wever. Want niemand minder dan hijzelf stond zopas op de foto met één van de bekendere salafisten uit Antwerpen: Nordine Taouil. Deze extremistische moslim hitste enkele jaren geleden heel wat moslima’s op tegen de beslissing om het hoofddoek te weren in heel wat Antwerpse scholen.

fb_img_1452375886382.jpg
Nordine Taouil, Antwerpse salafist, gezellig op de foto met Bart De Wever, burgemeester van Antwerpen. 

Alsof deze daad van verzet voor deze veiligheidsverantwoordelijke bij De Lijn nog niet genoeg was, nodigde hij de afgelopen jaren voor islamitische lezingen een aantal sprekers uit die uitspraken deden om bij te huiveren. Zo was er ene Abdallah Al-Muslih uit Saoedi-Arabie die de jihad propageert. Hij liet optekenen “geen probleem te hebben met zelfmoordaanslagen die ongelovigen treffen.”

fb_img_1452375895238.jpg
Nordine Taouil, salafist en veiligheidsverantwoordelijke bij De Lijn, gezellig op de foto met de door hemzelf uitgenodigde jihad-verheerlijker Abdallah Al-Muslih uit Saoedi-Arabie. 
fb_img_1452375905206.jpg
De ‘gastspreker’ van Nordine Taouil laat geen twijfel bestaan over zijn voorliefde voor de gewapende strijd tegen ongelovigen. 

Als Bart De Wever echt meent wat hij zegt, dan kan hij beginnen met het uitzetten van Nordine Taouil richting woestijngebied. Zo moeilijk kan dat niet zijn, toch? Wie a zegt moet ook b zeggen, al maken we ons weinig illusies.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

5 reacties op “Bart ‘jihadisten moeten oprotten’ De Wever zelf op de foto met salafist”

 1. Grootspraak!
  Luister naar mijn woorden, maar kijk niet naar mijn daden. Volksverlakkende jassendraaier.

  Om de VB stemmers niet te verliezen zal hij nu & dan wat harde taal moeten uiten.

  Wie daar nog op stemt is totaal de pedalen kwijt en verdient hetgeen er op hen af komt.

  Totale ondergang & niet van Blg. zoals zovelen hopen, maar van heel ons avondland.

  Nieuwe meesters dienen zich aan, ze hebben al ‘n voorproefje gegeven in Keulen, Hamburg etc..

  Wen er al maar aan want Bart met z’n slappe NVA gaat er ook niets aan doen, integendeel.

 2. Dit is nu inderdaad een incorrect politiek voorbeeld…

 3. Die PezeWever schijnt niet te beseffen dat de grenzeloze naieviteit van de multiLULturele dagdromerij inmiddels totaal en volkomen gedegenereerd is tot een multiFLAUWEKULturele nachtmerrie tot één of andere IS-fanaticus zijn lichtgelovig hoofd zou komen amputeren.

 4. Ze zullen hier in België net zo laf zijn als in Nederland en niets tegen ,,meneer,, de moslim
  durven te ondernemen( zie Molenbeek etc.)

 5. De Salafisten hebben een prachtige term voor de houding van de ongelovige hond Bart De Wever: ze noemen ze “Taq!yya”. Eigenlijk is ze aan de Soennieten verboden en geldt alleen in de islamitische traditie van sjiieten, ismaëlieten en druzen als een toegestane gedragsregel om z!jn ware geloof (lees: de waarheid) onder bedreiging te loochenen of te verbergen. Takiyya is een theologisch concept binnen de islam, het komt voort uit het sjiisme. Takiyya betekent ‘zich beschermen tegen’. Het leerstuk staat niet-soennitische moslims toe om hun geloof te verbergen of te loochenen als ze bedreigd of vervolgd worden. Zo ook de houding dus van de heer De Wever die haar telkens zonder dralen aanneemt wanneer zijn meerzinnige positie van op meerdere paardjes te willen spelen bedreigd of onverdedigbaar worgt. Hij liegt en misleidt dan met opzet om wille van eigen profijt en dit is door de Profeet streng veroordeeld. Ten slotte: de taqiyya van de Heer De Wever is niet het gevolg van islamisering maar is eigen aan de westerse waarden en normen van het politiek bedrijven.

Trending

%d