In de Amerikaanse stad Philadelphia heeft een IS-sympathisant een blanke politieagent neergeschoten. We benadrukken met opzet de huidskleur van de agent in kwestie, aangezien die huidskleur een belangrijke rol speelde bij vorige schietincidenten in Amerika, maar dan… in de omgekeerde richting.

pspcgmn.jpg

Herinner u 2015. Dat was het jaar dat de wereld moest wakker schudden voor het ongehoorde en blijkbaar willekeurig neerschieten van gekleurde Amerikanen door blanke politieagenten. Het ging zelfs zover dat Amerikaans president Obama zich publiekelijk uitsprak over de verschillende feiten.

De achtergrond van de neergeschoten gekleurde Amerikanen en de reden waarom ze werden uitgeschakeld speelde nooit een rol bij de Gutmenschen van deze wereld. Neen, een kleurling die door een blanke agent wordt neergeschoten is per definitie onschuldig. Punt.

Dergelijke incidenten leidden vervolgens steevast tot rellen en vandalisme. Niets van dat alles nu er een blanke agent werd neergeschoten. Vreemd? Uiteraard niet. Voor de media is het verhaal niet sappig genoeg. De kaart van racisme kan immers niet uitgespeeld worden en de blanke man kan bijgevolg niet met de vinger gewezen worden.

Maar het is deze keer wel degelijk een daad van racisme. Niet omdat een gekleurde een blanke heeft neergeschoten, want daar heb je geen racistische motieven voor nodig, maar wel omdat de dader vanwege zijn IS-profiel handelde uit haat voor alles waar voor het Westen staat. Een blanke ordehandhaver staat in IS-gedachtenkronkels symbool voor dat Westen.

Moest de dader overigens geen IS-sympathisant zijn, dan zouden onze Leugenmedia het verhaal niet eens opgepikt hebben om de hierboven vermeldde redenen. Blanken die als schietschijf fungeren zijn immers niet nieuwswaardig en hebben het bovendien zelf gezocht wegens schuldig aan onderdrukking, slavernij en apartheid.

Onze gedachten gaan in ieder geval uit naar de agent in kwestie en hopen dat hij de aanslag overleeft.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

4 reacties op “Blanke agent neergeschoten in Amerika, waar blijven de rellen en verontwaardigde reacties?”

  1. Dat doen wij niet, daarvoor zijn wij te beschaafd,dat hebben we te danken aan de softe eFFing christenen; “Keer de andere wang”, waar we eigenlijk ook nooit om gevraagd hebben en waar de rooien decennia op gezeikt hebben om hun macht te breken, nu omarmen diezelfde rooien ‘n gelijkwaardige totalitaire ideologie.

    Kunnen we spreken dat de cirkel rond is, of zal er nog veel water naar de zee moeten vloeien aleer we dat accepteren, beter gezegd; zal er nog veel bloed moeten vloeien om alweer de zoveelste totalitaire ideologie te bestrijden?

    Wie zal ‘t zeggen?

    De geschiedenis die zich zal herhalen?

  2. Obama zal opnieuw een zakje theatertranen moeten inslaan.

  3. De politiek-correcte ontaarde TWEEZAKKERIJ der media is stuitend ; alles wat niet in het multiflauwekulti propaganda kraam past , daar wordt over de LINKSE schouder voor weggekeken. De sossenrode propaganda zender S.R.T. excelleert en grossiert in de uitwassen van dergelijk PoCo-censuur procédé !

  4. Misschien niet policor?

Trending

%d bloggers liken dit: