De voorman van de Nederlandse socialistische partij PvdA (vergelijkbaar met de S.pa in Vlaanderen), Diederik Samsom, denkt dat Nederland 200.000 economische immigranten per jaar kan opvangen. Driemaal zoveel als in 2015.

peilingen

Dat de huidige achterban zich massaal heeft afgekeerd van zijn partij sinds de laatste verkiezingen, mede door de stellingname in het immigratievraagstuk, neemt hij op de koop toe: “Als de kiezers straks zeggen: ‘we vonden het niks’… prima. Dan maak je een buiging, stap je van het podium, en gaat een ander het doen. Het enige slachtoffer zou ikzelf zijn, of een paar andere politici. Als dat het grootste offer is dat gebracht moet worden, dan is dat op te brengen“, aldus de PvdA-leider.

Een stap terug om er twee vooruit te maken. De invoer van nieuwe kiezers, de economische immigranten, zouden een grote stemmenwinst op kunnen leveren. Asielzoekers mogen namelijk al gaan stemmen voor lokale verkiezingen in Nederland met een verblijfsvergunning op zak. Dat aantal van 200.000 is dan nog geflatteerd. In verband met gezinshereniging kan dat aantal met gemak aanzwellen tot 500.000. Per jaar.

Ook zonder dit voornemen van de PvdA stroomt Nederland vol met gelukszoekers. Voor 2016 wordt er al rekening gehouden met 250.000 immigranten die naar Nederland komen. Voor het merendeel economische immigranten.

De Partij van de Arbeid stond altijd bekend als – niet verrassend – de partij voor de arbeiders. Deze traditionele achterban is de afgelopen tien jaar massaal overgestapt naar de Partij voor de Vrijheid, zo blijkt uit de verkiezingsuitslagen. Sinds de laatste verkiezingen voor het Nederlands parlement, de Tweede Kamer, hebben de twee regeringspartijen, de liberale VVD en de socialisten van de PvdA, het vertrouwen van respectievelijk 55% en 75% van hun kiezers verloren. De grote winnaars in de peilingen zijn extreemlinks en de Partij voor de Vrijheid van Geert Wilders. Van de ruwweg 12.000.000 kiesgerechtigde Nederlanders en allochtonen zou 3.120.000 van hen nu een stem op de PVV uitbrengen als er nu verkiezingen zouden zijn.

 

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

3 reacties op “Socialist Samsom wil nieuwe stemmers”

  1. Heb Samsom al zijn roale wachtgeld regeling afgestaan aan vluchtelingen????.of moeten de gewone burgers alles opofferen?

  2. De vooralsnog onbegrijpelijke en onbegrijpbare psyciatrische epidemische ziekte die culturele en identitaire zelfmoord veroorzaakt schijnt nu ook het gezonde economische en politieke denken aan te tasten. Ik heb er een naam voor: het lemmingssyndroom. Voor wanneer het eerste ernstige wetenschappelijk onderzoek ervan? Dat Nederland in 2016 in staat zou zijn om 250.000 parasieten meer op te vangen wil toch niet zeggen dat ze ook verplicht zijn dit daadwerkelijk te doen?

  3. Bij electoraal verlies zal de Heer Samsom er geen goed belegde boterham minder om moeten eten, dit in tegenstelling met vele autochtone Nederlanders, die ofwel nog meer belastingen zullen moeten betalen, of werkloos zijn of zullen worden en amper kunnen rondkomen, of ziek of gehandicapt of gepensioneerd zijn. Maar … dat zal Hem geen zorg zijn, het is hun schuld ! Zij moesten maar voor de Heer Samsom gestemd hebben…

Trending

%d bloggers liken dit: