In Nederland en in Vlaanderen bestaat er sinds enkele jaren een kleine hardnekkige groep immigranten die hebben bedacht dat het Sinterklaasfeest moet veranderen naar hun wensen. Geen Zwarte Piet meer. En dit alles – en daar liegen ze zelfs niet over – in de aanloop naar een groot schadefonds voor geleden ‘schade’, naar aanleiding van het vermeende slavernijverleden.

Afgelopen weekeinde moesten ouders spitsroeden lopen toen ze met hun kinderen het Sinterklaasfeest bezochten in de Jaarbeurs te Utrecht. Op een smalle weg naar het feest stonden zwart geüniformeerde jongeren met een ‘immigratieachtergrond’ op een rij te schreeuwen naar de kinderen. Toen een vader de megafoon die gebruikt werd wilde weghalen, werd hij door deze groep op grondige wijze te kennen gegeven wie de baas was die dag. De politie stond erbij en keek ernaar…

zwartepiet
Een vader die verhaal kwam halen werd geduwd en met gebalde vuisten weggestuurd.
zwartepiet2
Kinderen kijken angstig weg terwijl er tegen hen geschreeuwd werd.

Kleding zegt niet alles over intenties. Deze beelden wel: de Black Panthers in actie in Amsterdam tegen de politie bijvoorbeeld. Of deze beelden van hun optreden bij het kinderfeest in Utrecht.

De anti-Pietengroepen hebben nu dus zelfs een eigen militie. Zelf noemen ze zich ‘Black Panthers Nederland’. In Amerika berucht en gevreesd, nu opgezet en ingezet in Nederland tegen ouders met kinderen. Het kan verkeren. Vast staat dat de Sinterklaasvieringen, uiteindelijk nog steeds kinderfeesten, een steeds grimmiger karakter krijgen de komende jaren.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

23 reacties op “‘Anti-Pieten’ steeds militanter”

 1. was te voor zien t lag er dik op het is voor geld te doen . als kinderen en ouders niet veilig zijn moet de overheid echt in gaan grijpen

 2. Makke,jij maakt dezelfde fout als diegene waar je tegen ageert,het zijn idioten die toevallig ook zwart zijn,maar niet alle zwarten zijn zo,ik denk dat de meeste zwarten dit ook belachelijk vinden,dus stop met uitschelden van een hele bevolkingsgroep,black is beautyful!!!!

  1. Op basis van welke wetenschappelijke studie en telling denkt gij dat “de meeste zwarten dit ook belachelijk vinden” . Kengt gij dan veel negers en indien zo, hebt gij ze dan ter zake ondervraagd ?

 3. Waarom zouden wij onze EigenVolkse tradities en folklore moeten laten vergallen door arrogante fanatici uit minderheden of dito PoCo-nestbevuilers uit ons eigen EigenVolkse nest ? In een democratie heeft de meerderheid het voor het zeggen, in een PoCo-dictatuur is het een conglomeraat van arrogante minderheden en eigenvolkse oikofobie-plegers die HUN wil oplegt aan de meerderheid . Is het al niet erg genoeg dat de overheid autochtonofobe discriminatie pleegt door WEL een “Minderhedenforum” te subsidiëren maar GEEN “Meerderhedenforum” ? Nochtans is het wel zo dat bij de autochtonen – wegens hun numerieke meerderheid -het omvangrijkste volume aan belastingen wordt afgeperst, kennelijk om autochtonofoob discriminatoir achteruitgestoken te worden ; “andermans’ volk eerst, Eigen Volk kan verrekken !” luidt de verborgen agenda van het autochtonofoob discriminatoir PoCO-Systeem ! In ieder geval willen wij GEEN Albino-Piet. Wie heeft er bij de xenofiele, sossenrode propagandatoeter S.R.T. beslist om roetveeg-Pieten als ersatz voor Zwarte Pieten in te zetten toen Sinterklaas recent met de stoomboot uit Spanje aankwam en het paardje uit protest dit jaar niet het dek op en neer huppelde ? Die onverlaat dient onverwijld ter orde geroepen en ontslagen zonder behoud van pensioenrechten ! Waarom nog subsidies met ONS belastingsgeld voor die xenofiele zender S.R.T. ?

 4. Sukkels, gaat om een kinderfeest
  Losers…

 5. Het is een gewoon een kinderfeest, wordt doodziek van mensen die er racisme in zien, laat de kinderen genieten en verziek dat niet , dit is al zo oud, waar zijn we mee bezig, dit hoort bij ons NEDERLANDERS , denk je daar anders over dan heb je pech dat je hier woont,

 6. “In Amerika berucht en gevreesd” Wat een sensatiezoekerij zeg. De Black Panthers bestand sinds begin jaren 80 al niet meer hoor, dus totaal niet gevreesd. Opgedoekt in 1982. En van die figuren die ze kopieren (vooral de kleding) zijn nog zieliger dan zielig… Kansloos volk. Daarop zou pas een verbod moeten komen, dat veramerikaniseren. Die gasten moeten is op de Nederlandse Antillen of in Suriname sinterklaas vieren, zelfs daar zijn ze gesminkt (inclusief de ‘witte’ sint).

 7. is maar een ding op, die onnozelaars gewoon terug sturen naar het zwarte land, opgeruimd staat netjes.

 8. En wat doet de politie en overheid niets. Totdat het te laat is en dan moeten ze eerst nog vergaderen en hoe pakken we dat aan. Terwijl wij het al haren zeggen dat het een keer uit de hand loopt. Maar zoals gewoonlijk is de overheid altijd te laat met dit soort Akties te verbieden.

 9. Zolang domme figuren niet snappen dat zwarte Piet GEEN neger is dan is vrijwel alle discussie zinloos, hoe kun je immers discussiëren met een hersenloos persoon, misschien dat als ze een paar keer door een schoorsteen naar beneden zijn gegooid, bij voorkeur op hun hoofd en zichzelf in de spiegel zien dat ze het dan snappen, een chinees door de schoorsteen wordt zwart, een bruine door de schoorsteen wordt zwart, een blanke door de schoorsteen wordt zwart, een rode door de schoorsteen wordt zwart, iedere zwarte piet is gelijk, homo, hetro, man, vrouw, iedere zwarte piet is dus gelijk en dan lopen achterlijke figuren als Quincy te zeuren over racisme ??

  1. hoi mark , mag ik deze fantastiese tekst jatten ??

  2. Zwarte Piet is traditioneel wel een blanke die tot imitatie-neger geschminckt wordt en ziet NIET zwart van de schoorsteenroet want zijn kostuum ( “pak” = hollandisme) blijft wel proper (“schoon” = hollandisme)

   1. Schoon en proper zijn beide goed Nederlands. Schoon is een erfwoord en proper een leenwoord. In Nederland gebruiken we beide. Als ik u goed begrijp wijst u het erfwoord af en geeft u de voorkeur aan het Franse leenwoord.

 10. Ik zou tegen mijn kinderen zeggen dat dit allemaal slechte zwarte pieten zijn en dat deze ontslagen zijn door de sint.

  Kinderen horen niet bang te zijn om naar de sint te gaan!

  1. Beste Jokke, jij bent een vrouw naar mijn hart wat een prima oplossing is dit antwoord!!!!!!
   helemaal top!

 11. Wat bezielt deze idioten,zelf houden ze een hele wijk ras zuiver,in hun wijk mogen geen blanken in sociale woning komen,dat is pas racisme,maar geen haan dat daar over kraait.Ga van jullie kloten maken in de moslimlanden waar slavernij een halal gebruik is en laat onze kinderen genieten van een eeuwen oude traditie,vindt je onze tradities niet leuk,dan ben je vrij om het land te verlaten,rot toch op politiek correcte idioten

  1. Incorrecte politieke imbecielen zijn het!

 12. Wel een methode om kinderen een afkeer van donkerhuidige mensen te bezorgen.

 13. Is er in Nederland dan geen wet op privé-milities? Hier veroordeelde men VMO-leider tot gevangenisstraf en werd de groep ontbonden (en terug opgericht, lol). Verder is het krapuleus natuurlijk, kinderen moeten kinderen blijven, die intimideren met uniformen en geschreeuw is schandalig. Het toont ook de ware aard ….van het beestje.

 14. Wordt het niet “stillaan” nee dringend tijd voor de oprichting van een burgerwacht ?

  1. De moslim mens of wel zich hier aanpassen of wel trugkeren of de beste naar sudi arabia te gaan waar de democratie en vrijheid is

   1. Je bloed gaat koken als je ziet dat deze idioten een kinderfeest naar de kloten helpen. Waarom grijpt de politie niet in? Arresteren, 20 jaar werkkamp, daarna het land uit en nooit weer terug!

   2. Niet dat ik pro Sint Nicolaas of zwarte pieten ben, maar dat heeft een andere reden. Maar die verdomde ‘anderskleurigen’ (vooral met Islamitische achtergrond) vertikken het om zich te houden aan onze westerse gebruiken, wetten en normen. En de NL – flikken staan er als loopse koeien naar te kijken …. Idem het lakse justitieapparaat (NL) laat gezapig begaan als bepaalde (minderheidsgroeperingen) groeperingen zich de anarchistische titel “Black Panthers (NL)” toe-eigenen en zelfs in Holland een eigen militie kunnen opzetten …. ongehoord! Hehe… De Belgisch politie en gerecht hebben nu ook lang niet zo veel macht meer als de vroege (gendarmerie) maar in vergelijking, zijn ze blijkbaar bij de NL politie / justitie maar zachte watjes op gebied van onaangepaste integratie.

Trending

%d